J.Mihai - blog despre SEO, Web, Sport si alte nimicuri zilnice

Cupa de Table Roportal.ro, Bucuresti, 28 Septembrie 2014

Cupa de Table organizata de Peter Bahuczki revine, de data aceasta la Bucuresti. In data de 28 Septembrie 2014, incepand cu ora 10:00, poti lua parte la, probabil, cel mai mare eveniment independent de table din tara. Locatia evenimentului este Restaurant Atlantic (Strada Drumul Sarii, nr. 8). Taxa de participare la eveniment este de 30 de lei si se poate achita in intervalul ora 10:00 – 12:00.

Numarul de telefon al organizatorului: 0723.079.866

Daca sunt intrebari legate de eveniment, apelati numarul de telefon afisat cu incredere.

Citeste mai departe »
September 10, 2014 | Leave a comment | Mai mult »
Tags: , ,

Apartament regim hotelier in Bucuresti

Revenind la un articol de acum o perioada: spuneam ca ajung destul de des in Bucuresti si, cum deja am lamurit treaba cu traseul potrivit, cred ca ar fi OK sa ajut pe care se regasesc (sau se vor regasi) intr-o situatie similara cu a mea sa isi gaseasca usor cazare. Desigur, e vorba aici de cei care locuiesc in provincie, la mai mult de 200 de km de Capitala: Timisoara, Cluj, Iasi, Arad, Oradea, Bistrita, Suceava & co.

Cazare in Bucuresti

Primul instinct este sa gasesti un hotel sau o pensiune, preturile cat mai jos, conditii decente, in apropierea locatiei in care ai treaba. Daca este vorba de un weekend sau doua-trei seri intr-o luna, posibil ca primul instinct sa fie si cel potrivit. Si daca ai nevoie si de factura, pentru a incadra cheltuiala in costurile firmei situatia – all is set. Si totusi…

Citeste mai departe »
June 22, 2014 | Leave a comment | Mai mult »
Tags: , ,

Terenuri de tenis in Timisoara

Nu pot spune ca tenisul este sportul meu favorit. Da, am rachete (de amatori), da, mai joc din cand in cand, dar nu as refuza o partida de mini fotbal pentru una de tenis. Totusi, sunt sigur ca exista foarte multi pasionati ai sportului astuia, majoritatea avand deja un teren pe care se bucura de adunat puncte pana la “set”. Ce nu exista insa, pentru timisoreni, vizitatori sau timisorenii adoptati (temporar sau pe viata) e o lista completa a terenurilor de tenis din Timisoara si din imprejurimi.

Deci daca omul nu-si gaseste un teren de tenis liber intr-o anumita Sambata, par example, nici nu prea are multe variante disponibile, iar aici includem si rezultatele din Google. Una dintre probleme tine si de proprietarii centrelor sportive cu terenuri de tenis care nu se promoveaza deloc si nu mai e nimic de spus despre cei care nu au un site, un blog pe blogspot / wordpress sau macar o pagina de Facebook decenta.

Citeste mai departe »
May 18, 2014 | Leave a comment | Mai mult »
Tags: , ,

Diverse #1

1. Mai multi dintre prietenii de pe facebook au observat ca circul mult prin tara, mai ales ruta Timisoara – Bucuresti si inapoi. Asa ca am primit des intrebarea: care e cel mai bun drum intre cele doua orase?

Eu unul aleg varianta Timisoara – Lugoj (centura) – Caransebes (centura) – Orsova – Dr.Tr. Severin (centura) – Filiasi – Craiova (centura) – Slatina (centru orasului, centura pe urcare este praf) – Pitesti (centura) – Bucuresti. Stiu ca sunt cei care prefera varianta Lugoj – Traian Vuia (autostrada) – Faget – Sacamas – Deva – Sibiu (autostrada) – Vestem – Valea Oltului – Rm. Valcea – Pitesti – Bucuresti, pentru cei cativa km de autostrada, dar eu prefer sa evit bucata de drum Faget – Cosava care este destul de proasta si apoi zona Dedulesti care este si aglomerata si cu drum rupt.

Citeste mai departe »
May 3, 2014 | 1 Comment | Mai mult »
Tags: , ,

Wolfmedia ro / Ioan Pim (?) – spam nesimtit

Daca primesti email de la Ioan Pim de la Wolfmedia .ro prin intermediul formularului tau de contact de pe site, poti sterge mesajul. Cei cu un pic de experienta in online probabil ca isi vor da seama ca e un spam nesimtit, dar probabil ca sunt si proprietari de site-uri care sunt noi in domeniu. Nu va lasati pacaliti si nu colaborati cu nimeni care nu va poate pune la dispozitie o identitate reala si un istoric de lucru.

Citeste mai departe »
December 30, 2013 | 7 Comments | Mai mult »

Monitor de Ski in Straja

Daca locuiesti in partea de Vest a tarii probabil ca ai fost cel putin o data la Straja. Cei de aici (da, despre timisoreni vorbesc) au de ales intre Ranca, Muntele Mic, Straja si Arieseni. Iar pentru ski, probabil ca Straja e cea mai buna optiune. Revenind la titlul postarii, un prieten preda cursuri de initiere si perfectionare ski in zona Straja. Asadar, daca esti in cautarea unui instructor de ski in Straja, pune mana pe telefon si formeaza: 0754.938.759

Citeste mai departe »
December 24, 2013 | 1 Comment | Mai mult »
Tags:

Dermatologie in Timisoara (P)

dermatologie

Dermatologia este ramura medicinei care se ocupa de explicarea, diagnosticarea si tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase, conform Wikipedia.

In Timisoara, unul dintre cele mai mari si importante centre medicale este Profilaxia, iar cabinetul de dermatologie (click pe sectiunea dermatologie Timisoara) ofera servicii de diagnostic şi tratamentul boli dermatologice şi venerice; electrocauterizare, incizie si tratament furuncule,  dermatoscopie (citirea aluniţelor), tratament botox, tratament plagi, tratament molluscum contagiosum, papiloame, pansamente,  ulcere varicoase; tratament acnee, tratment alopecie(caderea parului).

Citeste mai departe »
October 3, 2013 | 1 Comment | Mai mult »
Tags: ,

Dupa cupa bloggerilor 2013: locul 3 & cea mai frumoasa galerie

Cupa bloggerilor 2013-5

A fost si cupa bloggerilor la fotbal 2013. Ora Sportiva Timisoara a terminat pe locul 3 (alaturi de cei de la #construim) al doilea an consecutiv. Cei de la Cluj au reusit, iar, sa ne opreasca in semifinale, desi consider ca am avut un joc bun ca echipa si am terminat grupa pe locul 1, fara gol primit. Competitia a fost castigata de cei de la Team Sarto, cu Mediatic Cluj pe locul 2. Vlastimir Vukadinovic a primit premiul pentru cel mai bun portar, Toma Nicolau a fost golgeterul competitiei, iar Emil Moldovan a fost premiat cel mai bun jucator al cupei bloggerilor la fotbal.

Citeste mai departe »
October 3, 2013 | 2 Comments | Mai mult »
Tags: , ,
Page 1 of 17012345...102030...Last »