Future Trip – un proiect românesc care va revoluționa industria orgănizării de evenimente

Muzica are scopul de a conecta oamenii și de a crea amintiri. Oameni caută metode inedite de a-și petrece timpul liber și de a petrece. Aceștia își vor îndrepta mereu atenția către acei promoteri care reușesc să țină pasul cu tehnologia și cu cele mai noi aparaturi. Facem parte din era progresului, iar acest lucru ne împinge de la spate să evoluăm corespunzător pentru a ne ridica la așteptările celor din jur.

Un proiect românesc, Future Trip își propune să revoluționeze industria organizării de evenimente prin întărirea legăturilor dintre tehnologia blockchain și industria entertainment-ului. Acest brand nou de evenimente plănuiește lansarea a 1000 de NFT-uri care să le ofere posesorilor de token-uri non-fungibile intrări la evenimente muzicale exclusiviste.

Cum functioneaza Future Trip?

Participanții vor putea programa întâlniri cu DJ-ii lor preferați, le vor putea achiziționa merchandise-ul  sau vor avea acces la anumite seturi înregistrate de la evenimente totul prin achiziționarea unui NFT (online cu cardul, procesatorul de plati fiind NETOPIA).

Future Trip pune la dispoziția clienților multiple colecții de NFT-uri pentru ca fiecare să își aleagă ceea ce consideră că i se potrivește mai bine. Clienții au la dispoziție de la beneficii de bază, la beneficii high-class, care le vor crea o adevărată experiență VIP. 

Achiziționați un NFT și participați la eveniment, atât este de simplu. 

Nu trebuie să vă faceți griji privind costurile suplimentare deoarece acestea nu vor exista, pentru că veți primi ceea ce ați ales încă de la început.

În plus față de beneficiile pe care le includ NFT-urile achiziționate, comunitatea va mai avea șansa să se implice în alegerea proiectelor non-profit către care se va dona 5% din încasări și 10% din royalties. 

Cashless Eco-Friendly și ecosistemul Party To Earn

Ceea ce va face Future Trip o experiență unică este sistemul Cashless Eco-Friendly și ecosistemul Party To Earn, acestea două vor crea pentru tine o adevărată petrecere unde te vei distra și vei avea și sansa să te implici. 

Pentru Future Trip, nevoile clientului contează cel mai mult, așa că acestea vor fi puse pe primul loc. Future Trip își dorește să înțelegeți lumea lor, atât fizic, cât și metaforic încă de la început pentru a se putea pune baza unei comunități bazate pe valori și dorințe comune, un spațiu destinat detașării, unde distracția își are propriul motto.

Prin intermediul ecosistemului PARTY-TO-EARN, participanții vor avea parte de o experiență inedită deoarece vor putea petrece și în mediul virtual, în Metaverse și vor putea avea parte de câștiguri.

Future Trip si Metaverse

Ce este Metaverse? Metaverse este o lume virtuală, în care oamenii își vor putea crea un avatar și vor putea întrepinde activități din lumea reală. 

Metaverse unește conceputul de realitate virtuală cu realitatea augumentată, diferte concepte din social media și tehnologia blockchain pentru crearea unor spații de interacțiune care să imite lumea reală.

Cei care își vor crea evenimente în cadrul Metaverse vor primi atât câștiguri finanaciare, cât și recunoaștere în cadrul comunității. Câștigurile financiare vin din numărul de participanți și timpul pe care aceștia îl petrec în cadrul evenimentului lor.

Atunci când Metaverse se va lansa în lumea Future Trip, cei care dețin un NFT vor primi un anumit număr de token-uri, iar pe baza unei aplicații care le va trimite invitații la dans, aceștia vor putea căștiga recompense în funcțe de cât de mult vor dansa.

Primul eveniment organizat de Future Trip

Primul astfel de eveniment, creat de Future Trip, se va desfășura la Timișoara, în perioada 24 și 26 iunie, iar artiștii invitați vor fi Stella Bossi pentru prima dată în România, Nusha, Anna Tur, Alex Kennon, JUST2, DU MAD și mulți alții.

Mai multe detalii despre Future Trip și despre evenimentul pe care îl organizează la Timișoara, puteți obține urmărindu-i pe rețelele sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *