Salon de înfrumusețare la tine acasă

Articol scris de Adriana, careia ii multumesc pentru material.

Odată cu pandemia s-au schimbat și rutinele de îngrijire a doamnelor și domnișoarelor.

Dacă înainte de această perioadă programările la salon erau la ordinea zilei însă odată cu închiderea temporară a acestora a trebuit să existe o schimbare radicală. Fie au renunțat la acestea proceduri sau s-au reorientat către alte variante pe care le puteau folosi acasă. Piața este saturată de o gamă largă de produse și aparatură care poate fi folosită cu ușurință și acasă, iar tutorialele de pe Youtube sunt la îndemâna oricui. Totul depinde de voința și disponibilitatea de a învăța ceva nou.

Manichiură semipermanentă acasă

Tot mai multe femei optează pentru această soluție optimă de a-și face manichiura acasă. Practic nu trebuie să piardă timp în trafic și să aștepte momentul în care găsește un loc disponibil pentru programare. Investiția într-un kit unghii este relativ mică și se amortizează în 2-3 luni maxim. Sensopro, BlueSky sau Cupio sunt branduri care merită să existe pe lista de cumpărături, fiind calitative și accesibile ca preț.

Procedeul este destul de simplu, iar zecile de tutoriale care se găsesc pe internet pot ajuta la învățarea pașilor de bază, de acolo fiind vorba doar de exercițiu. Practic într-o oră manichiura poate să fie gata.

Tratamente de îngrijire a tenului

Deja de câțiva ani deja au apărut destul de multe dispozitive special create pentru a fi folosite acasă. De la aparate de curățare a tenului, curent galvanic, microcurent sau ultrasunete și până la cele mai complexe precum combinele cosmetice potrivite și pentru acasă. Prețurile acestor gadgeturi diferă în funcție de complexitate și brand, însă există și variante accesibile. Pe lângă aparatura propriu-zisă mai există o nișă destul de populară acum și anume Gua Sha și rollerele din pietre semiprețioase. Acestea sunt ușor de folosit și accesibile ca preț. Dacă sunt folosite împreună cu creme și serumuri potrivite, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Autobronzare

Se știe că bronzul nu este sănătos și este indicată folosirea cremelor cu protecție solară SPF50 cu reaplicare la 2 ore. Pentru evenimente speciale poate o tentă de bronz nu ar strica. Pentru astfel de ocazii există autobronzante și creme bronzante care oferă instant o culoare de vis. Astfel pielea rămâne sănătoasă și radiantă. Fiind perioada estivală, un set cadou bronzant este ideal sau poate chiar un voucher Notino de unde poate alege exact ceea ce își dorește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *