Despre mine

Ma numesc Mihai, lucrez in online de cativa ani si sunt pasionat de ceea ce fac. Sunt nascut in Sibiu, cunosc taria aerului de munte, deoarece am trait mult ani in Valea Jiului, dar am renuntat la iernile lungi de acolo pentru verile toride din Timisoara. Vacantele de vara ale copilariei mi le-am petrecut pe la tara, in zona de deal, deci stiu specificul fiecarei forme de relief. Sunt pasionat de sport in general, imi plac basketul si fotbalul in special. Condusul poate fi considerat o alta pasiune.

Am inceput sa invat serios cu ce sa mananca online-ul prin 2004, la primul job remote, pentru Marea Britanie. Inca sunt legat de piata de acolo si imi place sa urmaresc forumurile si blogurile cu specific pe Anglia si Irlanda. In ultima vreme am migrat partial pe online-ul romanesc, dar inca lucrez la proiecte mari pe international. Am vazut afaceri de succes nascute in online, deci pot fi considerat “a beliver”.

Pe blog scriu cam despre orice. Imi descarc nervii, imi arunc ideile celor care vor sa le citesca, promovez oameni, produse sau evenimente, share-uiesc videoclipuri, realizez review-uri sau pur si simplu ma joc in cuvinte/imagini.

——————————————————–

Ma poti gasi la:

personal la

m [punct] darkstar [at] gmail [punct] com

0751 05 66 44

——————————————————–

Proiecte la care am ajutat : Ora Sportiva

——————————————————–

Sustin :

Campionatul de Table din Timisoara organizat de Peter Bahuczki
regiunea Valea Jiului

——————————————————–

Am fost partener media la :

Campionatul de Table din Timisoara organizat de Peter Bahuczki

3 thoughts on “Despre mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *