Marti, 24 Mai, Sky Restaurant & Rooftop Timisoara a avut evenimentul de lansare a noului meniu. De mentionat inca de la inceput ca Sky Restaurant e unul dintre locurile la care era imposibil sa nu ajungi si pre-lansarea acestui nou meniu, mai ales pentru o seara speciala ori pentru un eveniment aparte, asa ca pot spune comfortabil ca atmosfera, bauturile si mancarea au fost mereu fix cum trebuie pentru o asemenea locatie.
Revenind, totusi, la noul meniu – acesta a avut parte de o lansare neconventionala. Invitatii s-au putut bucura de 8 preparate vedeta (pe care la sfarsit le-au si “votat”, pentru a stabili meniului anului in Timisoara), pe care le-au combinat cu vinuri sau prosecco, in functie de preferinte.
Top 3 preparate, din punctul meu de vedere
Cred ca tot ce tine de bauturi si mancare e foarte, foarte subiectiv. Chef Sebastian a facut o treaba excelenta cu toate preparatele, dar top 3 – din punctul meu de vedere – e format din:
- Muschi de vita cu sos quatro formaggi
- Diafragma de vita cu sos chimicurry si sparangel
- Supa de fructe de mare
Si din feedbackul luat la cald, si pieptul de pui cu texturi de praz si broccoli a avut recenzii foarte bune, deci pentru o masa mai usoara, cred ca aceasta masa e o varianta foarte buna.



Care preparat e castigatorul la meniul anului?
Dar sugerez cu caldura sa mergeti, sa incercati si sa va bucurati de experienta asta culinara, pentru merita.
Restaurant Sky & Rooftop
Strada Coriolan Brediceanu 10, Timișoara 300011
Go check it out.