Sky Restaurant Timisoara a lansat noul meniu. 8 Preparate super gustoase.

Marti, 24 Mai, Sky Restaurant & Rooftop Timisoara a avut evenimentul de lansare a noului meniu. De mentionat inca de la inceput ca Sky Restaurant e unul dintre locurile la care era imposibil sa nu ajungi si pre-lansarea acestui nou meniu, mai ales pentru o seara speciala ori pentru un eveniment aparte, asa ca pot spune comfortabil ca atmosfera, bauturile si mancarea au fost mereu fix cum trebuie pentru o asemenea locatie.

Revenind, totusi, la noul meniu – acesta a avut parte de o lansare neconventionala. Invitatii s-au putut bucura de 8 preparate vedeta (pe care la sfarsit le-au si “votat”, pentru a stabili meniului anului in Timisoara), pe care le-au combinat cu vinuri sau prosecco, in functie de preferinte.

Top 3 preparate, din punctul meu de vedere

Cred ca tot ce tine de bauturi si mancare e foarte, foarte subiectiv. Chef Sebastian a facut o treaba excelenta cu toate preparatele, dar top 3 – din punctul meu de vedere – e format din:

  • Muschi de vita cu sos quatro formaggi
  • Diafragma de vita cu sos chimicurry si sparangel
  • Supa de fructe de mare

Si din feedbackul luat la cald, si pieptul de pui cu texturi de praz si broccoli a avut recenzii foarte bune, deci pentru o masa mai usoara, cred ca aceasta masa e o varianta foarte buna.

Care preparat e castigatorul la meniul anului?

Meniul Anului 2022 in Timisoara

Dar sugerez cu caldura sa mergeti, sa incercati si sa va bucurati de experienta asta culinara, pentru merita.

Restaurant Sky & Rooftop
Strada Coriolan Brediceanu 10, Timișoara 300011

Go check it out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *