Cum obținem un look stilat pentru evenimentele de sezon

Guest post trimis de Gabriela (thank you!) si foarte util pentru cei care urmeaza sa aiba un eveniment in perioada urmatoare.


Este sezonul evenimentelor! Nunțile, botezurile, petrecerile sunt în toi. Pentru femei ținutele și felul în care se prezintă la asemenea evenimente este deosebit de important, deoarece știm cu toții că orice femeie își dorește să arate impecabil și să atragă toate privirile.

Tocmai de aceea îți prezentăm câteva sfaturi care te vor ajuta să ai un look extrem de sofisticat, care să se potrivească la orice eveniment.

Rochia potrivită

Orice femeie are un tip de rochie care să o pună în evidență. Pentru un look stilat recomandarea este să optezi pentru o rochie midi dintr-un material finuț, precum mătase sau satin. Aceste materiale denotă eleganță și sunt perfecte pentru orice femeie. Poți accesoriza o asemenea rochie cu o curea subțire în talie. În cazul în care simți să nu vei arăta bine într-o rochie din satin, datorită câtorva kilograme în plus care te derajează să știi că există o soluție care te va face să arăți impecabil. Alege să porți pe sub rochie un corset modelator și vei avea silueta mult visată.

În ceea ce privește culoarea rochiei alese, poți opta pentru nuanțe feminine precum roz pal, verde mentă, chiar și roșu pentru un look mai sexy. Iar negru rămâne o variantă cu care nu poți da niciodată greș.

Iar pentru a evita purtarea unei rochii la un singur eveniment, alege modele simple, cărora le vei putea da tot timpul un aer nou cu ajutoru accesoriilor. Evită modelele încărcate, imprimeurile mari. Dacă, totuși, ai ales o rochie cu imprimeuri, accesoriile trebuie să fie simple.

Accesorii cu stil

În ceea ce privește accesoriile, niște sandale în stil minimalist și o poșetă plic simplă este tot ce ai nevoie. Mergi întotdeauna pe principiul less is more și vei avea un look de invidiat de fiecare dată.

Există și femei care poartă ochelari de vedere și au tendința să creadă că aceștia nu se potrivesc la ținuta elegantă, în funcție de model. Din fericire există pe piață o mulțime de modele de ochelari de vedere ieftini, așadar poți să îți alegi un model cu rame finuțe, cum sunt cele aurii sau cu model subtil animal print, care se vor potrivi la orice ținută sofisticată.

Bijuterii finuțe

La capitolul bijuterii, o femeie stilată va alege bijuteriile finuțe. Niște cercei simpli, un colier cu cristale Svarowski, o brățară finuță.

Desigur, dacă rochia aleasă și ținuta per ansamblu este foarte simplă, poți opta și pentru bijuterii opulente, spre exemplu niște cercei supradimensionați, un inel de mari dimensiuni. Atenție! Alege o singură bijuterie opulentă, deoarece dacă vei combina mai multe, poți da greș.

Un machiaj echilibrat

Machiajul ales trebuie să fie echilibrat. Dacă optezi pentru un make-up cu smokey eyes sau culori intense pentru pleoape, alege pentru buze o nuanță nude. Dacă în schimb, ai ales să porți un ruj într-o nuanță intensă pe buze, la ochi folosește un machiaj simplu, spre exemplu, doar rimel, tuș și un fard neutru.

Coafura aleasă

Niște bucle romantice, un păr perfect întins sau o coafură cu volum, pe lângă faptul să sunt simplu de realizat, arată mai stilat decât un coc foarte sofisticat sau bine-cunoscutele coafuri cu sclipici în păr.

Acestea sunt câteva sfaturi care te vor ajuta să ai un look stilat la orice eveniment la care urmează să participi în acest sezon. Cu siguranță respectându-le nu vei da greș cu look-ul ales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *