De ce preferara romanii masinile

us….in dauna transportului in comun ? Pentru ca transportul in comun o suge la rece. Pentru ca un autobuz nu merge dupa program, pentru ca se intarzie, pentru ca sunt conditii de tot rahatul, pentru ca ti se vorbeste in scarba, controlorii sunt niste jigodii de foarte multe ori ( daca mai prind pe vreunu ca nu-mi vorbeste ca-lumea il pocnesc ), nu sunt legaturi bune, rutele sunt facute aiurea, dureaza de 2 ori mai mult decat cu masina personala, s.a.m.d.

E mai obositor, e mai murdar, mai galagios. Si atunci de ce sa nu ne cumparam masini ? Sunt niste taxe, da. Sunt si costuri mai mari, da. Insa confortul e cu totul altfel. Va mirati ca prefera multi un Volkswagen Golf de prin `94 ? Pai masina aia e de 10 ori mai ok decat mersul cu autobuzul / tramvaiul, in orice perioada/interval orar. Cand o sa avem si noi busuri la standarde la tot pasul, legaturi excelente de pe un traseu pe altul si oameni care sa stie sa vorbeasca in randul staff-ului, atunci imi voi schimba parerea. Pana atunci, ii inteleg pe toti cei care isi cumpara masina.

Putin offtopic : poate alt mijloc de transport, intra-urban, e bicicleta. Dar nu prea merge pe ploaie / vreme nasoala cu ea. Si nici nu se poate face naveta 60 km dus-intors zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *