Concert Voltaj & Holograf

Organizat Miercuri in Timisoara ….

Foarte multa lume prezenta; artistii ca de obicei, foarte activi.  Am avut acces si pe scena pentru a fotografia ( press – timisoreni.ro ) si mi-au iesit niste cadre okay. Nu mai postez acum pe site pentru ca imaginile sunt deja pe site-ul mai sus precizat. Tot acolo mai sunt prezente si filmulete de la concert, realizate de Peter.

Ca idee generala, mi-am testat aparatul si in conditii mai dificile. Pot spune ca obiectivul de kit nu mai face fata, deci in curand ( probabil ) urmeaza altul.

Tot miercuri, am ajuns la concert exact inainte de inceput, deoarece toata ziua am petrecut-o pe drumul dintre Timisoara si Deva & retur.

Daca de dimineata am avut noroc si am prins un tren accelerat direct pana in Deva, dupa masa nu a mai fost la fel de bine. Asa ca dintr-un autostop am ajuns din Deva in Arad si din al doilea, din Arad in Timisoara. A fost destul de interesant modul de calatorie.

Per total, sunt din nou foarte obosit, mai am o groaza de proiecte in curs de dezvoltare si totusi, cred ca weekendul acesta o sa am grija sa dorm atat cat imi trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *