Lista filme semestrul 1, 2017

Pe langa filmele noi (2017), despre care am scris deja, am reusit sa inghesui in cateva seri si altele ale caror nume ori scurta descriere mi-au facut cu ochiul. Asadar, avem:

The Talented Mr. Ripley (1999)

Chiar daca inceputul e destul de anost si dezorientant, filmul incepe sa capete culoare pe parcurs. Daca reusesti sa treci peste primele 20 de minute, vei ramane atras in realitatea creata de Tom Ripley.

Zwartboek (2006) – The black book

Actiunea se desfasoara in al doilea Razboi Mondial, intr-o Olanda ocupata de nazisti. Personajele sunt foarte bine conturate, din punctul meu de vedere, actiunea are un ritm bun si se leaga si de partile mai umane ale ofiterilor SS. Unele scene pot fi considerate mai sensibil de vazut, dar una peste alta, filmul este foarte bun. Rolul principal – Ellis de Vries – este jucat de Carice van Houten. Si da, sunt scene topless cu actrita cunoscuta mai bine pentru rolul Melisandre din Games on Thrones.

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Legenda lui Arthur facuta praf, dar vai, in ce stil! Inca un film care trebuie vazut doar in 3D, pentru ca sunetul si imaginea sunt fix ceea ce trebuie. Trecand peste unele personaje care nu par sa aiba un rol concret in poveste, filmul te tine in priza de la inceput si pana la sfarsit. Nu ai timp sa te plictisesti. In film joaca si David Beckham.

The Lost City of Z (2016)

Desi are o nota destul de mica pe IMDB (6.8 la momentul la care scriu articolul), filmul are o poveste buna. Nu te va face sa iti doresti sa il revezi prea curand, dar cu toate astea te tine atent peste 2 ore.

Am mai scris si despre: Transformers: The Last Knight, Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar, Guardians of the Galaxy Vol. 2 , The Fate of the Furious, Ghost in the Shell, Beauty and the Beast, The Lego Batman Movie.

Filme de vazut in 2017, semestrul 2

Si acum sa facem o lista rapida si cu filmele pe care urmeaza sa le vad in a doua parte a anului:

Spider-Man: Homecoming (2017)

Din 7 Iulie ruleaza la Cinema City si in Timisoara. Tinand cont de personajul principal si de actiunea filmului, va trebui sa ma decid daca vreau sa il urmaresc in format IMAX 3D sau in format 4DX. We’ll just have to see.

Baby Driver (2017)

Masini si viteza. Poate sunt superficial, dar niciun film care le combina nu poate sa fie rau

Atomic Blonde (2017)

Charlize Theron, actiune si Berlin. Trailerul pare foarte interesant si sper ca actiunea sa fie bine distribuita in cele 2 ore ale filmului.

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Cu siguranta cei care au vazut Kingsman: The Secret Service sunt foarte curiosi de evolutia personajelor. Mai apar in film Halle Berry, Channing Tatum si Pedro Pascal (Narcos, The Great Wall, Game of Thrones).

Totodata, din Iulie reincep Game of Thrones si Rick & Morty, deci se anunta o perioada interesanta.

One thought on “Lista filme semestrul 1, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *