Cum a fost la The Lego Batman Movie (2017)

Va anuntam intr-un articol anterior ca urmeaza un inceput de an interesant, cu cateva filme numai bune de vazut in IMAX. Ei bine, am fost la “The Lego Batman Movie” si pot sa va confirm ca e foarte tare. Daca treci peste faptul ca poate parea de copii, filmul de animatie, regizat de Chris McKay, te trece printr-o poveste usoara si amuzanta, aducand in prim plan si personaje – indeosebi negative – din afara universului Batman. Aproape doua ore care au trecut pe nesimtite si in care am ras la mai multe scene.

De vazut in IMAX, indiferent ca o faci cu copilul sau cu prietenii.

Pe calea aceasta va anunt si despre “Frumoasa şi Bestia (2017)” care se va putea vedea tot in IMAX intr-un format special (formatul extins 1.9:1, ceea ce înseamnă că spectatorii vor vedea cu 26% mai mult fata de un ecran standard):

Anul acesta, povestea şi personajele pe care publicul le ştie şi le iubeşte revin la viaţă într-o adaptare live-action spectaculoasă a celebrului film de animaţie Disney „Frumoasa şi Bestia”, printr-un regal cinematografic strălucitor – şi unul cu atât mai impresionant în format IMAX 3D. Filmul reprezintă povestea călătoriei fantastice a tinerei şi independentei eroine Belle, care e luată prizonieră de Bestie în castelul său. În ciuda temerilor sale, ea se împrieteneşte cu personalul fermecat al castelului şi învaţă să privească dincolo de chipul hidos al Bestiei, descoperind inima blândă a Prinţului captiv în interior.

Premiera “Frumoasa şi Bestia (2017)” va avea loc pe pe 17 martie 2017, bilete fiind deja puse in vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *