Transformers: The Last Knight (2017)

Daca nu ai urmarit seria Transformers inca de la inceput, filmul poate fi destul de greu de urmarit. Mi se pare corect sa spun asta, de la inceput. Cunoasterea personajelor si intelegerea istoricului dintre ele ajuta la conturarea povestii. Si tinand cont de felul in care incepe Transformers: The Last Knight (o trecere prin legenda lui Arthur, dar cu focus doar pe Merlin), e posibil sa crezi ca ai gresit sala sau filmul. Lucrurile capata sens pe masura ce trec minutele si actiunea se intoarce la masini turate si roboti metamorfozandu-se intr-un ansamblu de sunete metalice care nu are cum sa nu-ti placa la IMAX.

Pentru ca vorbim totusi despre Transformers, IMAX e cel mai bun format in care poti vedea filmul. Unele scene pot ajunge sa te copleseasca datorita multitudinii de actiuni care se succed cu mare viteza, iar pauzele de la lupte, bucati metalice , praf si efecte speciale te lasa sa intelegi mai bine povestea unor personaje. De exemplu, Bumblebee este mult mai bine conturat datorita The Last Knight.

Transformers: The Last Knight te obliga sa te bucuri si de muzica si de efectele vizuale. Sfarsitul filmului lasa loc pentru continuarea povestii, iar cu asta am incheiat, pentru ca mai multe detalii strica din farmecul filmului.

One thought on “Transformers: The Last Knight (2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *