Ce-am mai facut in ultima vreme ( another set )

Postarile recente de pe blog au fost realizate de Marius ( caruia ii multumesc pentru ca s-a ocupat de intretinere pana acum si il poftesc sa mai scrie ), pentru ca timpul meu a fost foarte limitat in ultimele saptamani. Asta seara am decis ca ar fi ok sa imi revad si pagina de administrare a wordpress-ului. Am adaugat putina muzica de fundal si acum sunt pregatit sa insir cateva dintre lucrurile care cred ca merita scrise.

Acest post rescris este un pas inainte inspre o schimbare in modul de redactare al articolelor de pe blog si in comportamentul / limbajul meu de zi cu zi. Trebuie sa recunosc : este destul de dificil sa adopt un nou stil, mai calm, mai pasnic, mai diplomat. Poate nici nu voi reusi sa o fac in totalitate, poate voi continua sa fiu personal in multe moment in care nu ar trebui sa fac asta, dar e importanta dorinta.

Am reusit sa termin cateva proiectele de online, proiectele pe care o sa le share-uiesc, in curand, si voua. Imi place faptul ca ma joc tot mai mult cu Adobe Photoshop, dezvoltand layout-uri ( o activitate pe care am lasat-o cca 1-2 ani in debara ), fara sa las la o parte job-ul principal. Am continuat sa practic si sa ma documentez in legatura cu SEO / SEM, sa dezvolt template-uri si am speranta ca in curand voi invata si mai multe despre aplicatii web.

Am decis ca e timpul si pentru o schimbare in ritmul de viata si aici ar fi ceva mai mult de explicat. Cred ca am mai scris ca imi impart timpul intre Timisoara, o localitate rurala ( unde am si casa, de fapt — si unde rosiile sunt cele mai gustoase ) si diverse orase prin care mai ajung cu treaba. Dar cel mai mult sunt la Timisoara si acasa. Sau mai bine spus, acasa si acasa 🙂

Ei bine, pentru ca sunt “bio” cu mancarea ( sau cel putin, asa imi place sa cred ), am zis ca ar fi ok sa fac si ceva mai multa miscare. Nu era suficient doar fotbalul din fiecare Marti – noaptea. Stau prea mult in fata calculatorului si in masina, asadar mi-am facut rost nu de o pereche, ci de doua perechi de pedale. Asadar, pot bicicli de voie atat la tara cat si in oras. Si nu ca pot, ba chiar o si fac. Aproape in fiecare zi, de cand am bicicleta la dispozitie. Bicicleta de la tara a fost cumparata acum o vreme, insa s-a defectat si a ramas nefunctionala o perioada lunga de vreme. Am cumparat piesa lipsa, e montata si aproape gata de drum, cu aprox. 90 de lei. Bicicleta pe care o folosesc la Timisoara a fost aleasa intr-un stil ciudat. Atunci cand am vazut-o, la vanzator, era desfacuta pe bucati, motiv pentru care cei care m-au insotit s-au uitat la altele, mai scumpe si …asamblate. Eu am vrut-o pe ea, insa. Am platit putin peste 100 de lei si acum functioneaza foarte bine. I-am montat oglinda, urmeaza farul si alte accesorii. Ca bonus, mi-am cumparat si o mica trusa de scule, pe care intentionez sa o folosesc mai des. Pana acum am reusit sa ii montez cateva accesorii bicicletei iubitei mele, dar sunt dispus sa invat…

——-

La urmatoarea editie a “Verde pentru Biciclete” o sa apar cu propria mea bicicleta. Mandru.

——-

Si pentru ca tot vorbeam de masina (in care sper sa stau mai putin timp, exceptand road-trips – care imi plac la nebunie), am inlocuit Focusul cu un BMW 520 din acelasi an. Nu cred ca e nevoie sa fac un raport cu diferentele intre masini. Pe viitor ma astept la o alta masina, insa nu am nimic clar definit.

Piesa e pe repeat de prea mult timp, asa ca o sa imi inchei postul aici. Cu dorinta sa scriu mai des, despre orice.

2 thoughts on “Ce-am mai facut in ultima vreme ( another set )

  1. ioana

    te admir
    te respect
    te iubesc
    iti multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *