Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi (2017)

Incepand cu 15 Decembrie aveti posibilitatea sa vedeti la IMAX cea mai recenta ecranizare Star Wars. Dupa completarea foarte buna cu Rogue One: A Star Wars Story din 2016, eram foarte curios sa vad cu ce urmeaza sa vina producatorii nou, ca sa tina publicul iubitor de SciFi “in priza”.

Inca de la inceput se simte “amprenta” Disney, dar asta nu este un lucru rau. Apar niste caractere simpatice (Porg) care sunt gandite sa atraga copiii. Probabil si sa vanda niste jucarii, dar pana la urma un film este o afacere. Totusi, si noi, cei care ne spunem astazi parerea despre Star Wars am descoperit universul Jedi tot cand eram copii, astfel incat nu vad nimic rau in faptul ca Disney incearca sa il faca mai amuzant. Daisy Ridley si Adam Driver fac roluri OK, dar mai mult mi-a placut aparitia lui Benicio Del Toro, mai ales dupa reclamele Heineken (“look, it’s Antonio Banderaaaas!”).

Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi merita vazut, mai ales in formatul IMAX, pentru ca are considerabil mai multe efecte speciale decat anteriorul episod (Rogue One – care nu a fost deloc rau in CGI)  in diverse explozii ori curse. Daca incerc sa dau mai multe detalii, probabil ca as strica filmul celor care vor sa il vada, asadar va las doar cu recomandarea de a-l vedea la cinema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *