Rochii de iarna

Celelalte articole din aceasta serie de guest post din zona de fashion sunt: camasile business, alegerea unui costum de baie, Blugii skinny pentru bărbaţi – DA sau NU

Rochiile de iarnă sau cum sa fii șic în sezonul rece

De cele mai multe ori, comoditatea te îndeamnă să porţi rochii doar în sezonul cald, iar pe perioada iernii le laşi aruncate într-un colţ al dulapului, înlocuindu-le cu blugi sau cu alte tipuri de pantaloni confortabili, precum cei din velur.

Însă pentru că acest lucru îţi răpeşte din sex-appeal, de ce să nu acorzi mai multă atenţie pieselor delicate chiar şi iarna? În plus, există o mulţime de rochii pentru femei, chic, realizate din materiale solide, cu ajutorul cărora îţi poţi construi o ţinută călduroasă şi confortabilă.

Recomandare:

Cea mai potrivită rochie pentru sezonul rece este rochia pulover. Groasă, pufoasă, alături de o pereche de dresuri groase îţi va ţine de cald cât e iarna de lungă, iar tu îţi vei păstra feminitatea intactă.

Cu toate acestea, nimic nu te împiedică să porţi şi alte tipuri de rochii de iarna, precum: rochii furou, rochii din dantelă şi orice alte tipuri de rochii realizate din materiale mai subţiri. Desigur, poţi face asta atâta timp cât ştii cum să le asortezi, astfel încât să obţii ţinute potrivite de sezon.

Sfaturi simple, trendy de purtare a rochiilor de iarnă:

  1. Combina rochia cu dresuri groase sau cu colanţi
  • rochia de iarnă într-o culoare caldă, alături de nişte dresuri negre, mate va scoate din anonimat orice ţinută. În cazul în care rochia este simplă, o poţi asorta fără grijă, cu nişte dresuri cu diverse imprimeuri. Dacă rochia de iarnă este cu mâneca scurtă, completeaz-o cu ajutorul unui cardigan.
  1. Poarta rochia de iarnă în combinaţie cu o geacă de piele. Acest truc îţi va da un aer mai rebel, iar rochia îţi va oferi acel aer de feminitate cu care vei atrage privirile oriunde vei merge. Desigur, dresurile groase, cizmele călduroase şi o căciulă sau o eşarfă pufoasă sunt esenţiale într-o asemenea ţinută. În cazul în care afară este prea frig, adaugă peste jacheta de piele un palton oversized.
  2. Pentru un plus de căldură în ţinută, combina o rochie de iarnă mini cu un palton lung din lână şi cu nişte cizme înalte, peste genunchi. Nişte mănuşi din piele, o căciulă cu moţ şi un fular călduros vor completa armonios ţinuta.
  3. Dacă optezi pentru o rochie tip furou (pentru că arată super cool şi e greu să renunţi la ea iarna), poart-o neapărat cu un pulover pe dedesupt şi cu cizme înalte.
  4. Dacă alegi o rochie din dantelă, alege un model cu mâneci lungi. Dresurile groase, un maieu mulat foarte comod şi nişte cizme călduroase sau ghete biker în cazul în care vrei o ţinută mai nonconformistă, sunt necesare.

Rochia de iarnă poate deveni vedeta ţinutelor tale de zi dacă o accesorizezi cum trebuie! Optează pentru piese de sezon: mănuşi, fulare, căciuli călduroase sau pălării cu boruri ample. Nu uita totuşi de cerceii opulenţi şi colierele statement. Cu cât eşti mai creativă cu atât vei putea încadra rochia în mai multe ţinute.

Trebuie să fii conştientă că moda nu ţine de urmarea unor reguli foarte stricte şi limitate. Aceasta implică, mai degrabă, combinarea propriului stil cu cele mai noi trenduri. Tocmai de aceea, este bine să ştii că atunci când porţi o rochie în toiul iernii, o poţi combina cu alte piese de iarnă, astfel încât să îţi fie cald şi să obţii o ţinută modernă şi stilată.

Profită de orice ocazie pentru a-ţi etala armele de seducţie feminine chiar şi în anotimpul rece! Oricât de rece şi incomodă, iarna nu ar trebui să fie nici pe departe plictisitoare!

Imagini de la Theeverygirl.com & Modalia.es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *