Program de gestiune & contabilitate: WinMentor

WinMentor este un software care e devenit foarte popular in Romania pentru evidenta contabila, managementul stocurilor si managementul clientilor si furnizorilor. Acest program de gestiune & contabilitate este utilizat de companii de audit financiar-contabil, de comert sau agricole. WinMentor poate fi utilizat si pentru firmele cu profil alimentatie publica, dar si cele cu productie industriala, de exemplu. WinMentor este o solutie software modulara, adaptabila si permisiva atunci cand vine vorba de interconectiviate.

Avantajele utilizarii WinMentor

Tinand cont de dinamicitatea pietelor, de nevoia constanta de acces la informatii statistice clare si la necesitatea unei mai bune comunicari la nivel de afacere, WinMentor este o solutie software care vine cu multiple avantaje.

  1. Aplicatia WinMentor este adaptabila specificului activitatii desfasurate de catre operator, permitand multiple scenarii de configurare pe toata perioada utilizarii programului
  2. Contabilitatea contine toate componentele necesare unei companii pentru a avea un control facil, activ si clar asupra atributelor de crestere: gestiune, salarii, productie, case de marcat etc.
  3. Conectivitate si sistem integrat care permite generarea in timp real a informatiilor solicitate de management, indiferent de provenienta datelor: case de marcat, cantare, inregistrari contabile etc.

Noua versiune de WinMentor

Noua versiune de WinMentor se poate descarca din arhiva dedicata din pagina oficiala a programului de gestiune si contabilitate. Software-ul are la indemana si documentatie corespunzatoare, insa in cazul situatiilor in care se doreste o implementare realizata corect si rapid, este de preferat varianta alegerii unui distribuitor de WinMentor. Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de acest program de gestiune si contabilitate, majoritatea companiilor aleg servicii de suport tehnic pentru WinMentor, servicii care in general inseamna: instalarea, configurarea, integrarea cu dispozitive si training pentru utilizarea software-ului.

Totodata, tinand cont de nevoile specifice ale companiei sau ale industriei, WinMentor poate fi integrat si cu alte solutii dedicate tip ERP (Enterprise Resource Planning) ori cu solutii de magazine online, permitand utilizarea facila si de catre personal care nu are experienta in domeniu. Spre exemplu, pachetul de programe WinMentor este astfel conceput incat poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate.

Concluzii

Perceptia generala este ca WinMentor poate ajuta o companie strict pe departamentele de gestiune sau contabilitate, datorita usurintei cu care se completeaza si exporta modelele de date. Realitatea insa, este ca acest software – implementat de catre un distribuitor cu experienta – poate ajuta la scalarea unui business, poate ajuta la trecerea strict din modelul de vanzari offline spre cel online, poate genera rapid informatii care sa ajute managementul, echipele de vanzari sau echipele de achizitii. Perceput corect, WinMentor devine un instrument foarte puternic de accelerare a cresterii unei companii.

 

2 thoughts on “Program de gestiune & contabilitate: WinMentor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *