Paintball Timisoara

paintball timisoara

Team building prin PaintBall

Vorbeam intr-un post recent despre activitati de team building, despre cateva pe care le-as recomanda eu, intre care se incadra si paintball.

Nu am jucat pana acum niciodata, dar sigur imi voi face timp si pentru asta pentru ca mi se pare o activitate destul de distractiva.

Paintball in Timisoara

Fiind din Timisoara, evident as cauta sa joc paintball in Timisoara sau intr-o localitate apropiata, undeva unde as putea sa ajung rapid cu masina, impreuna cu prietenii. Am facut putin research pentru o locatie interesanta. Nu stiam in ce masura as gasi o locatie de paintball prin Sag sau Remetea Mare, asa ca m-am reorientat spre alte orase din judet, apropiate de Timisoara.

…e de fapt paintball in Jimbolia

… si am gasit ceva tentant prin Jimbolia. E la doar 43 de KM de Timisoara, e o baza imensa de paintball ( fosta fabrica de canepa ) si preturile sunt mai mult decat acceptabile : 0,2 lei pe bila, in care intra inchirierea terenului si echipamentului.

Costurile unei partide de paintball :

Ca sa recapitulam :

Paintball Epa Junior Jimbolia

localizare : fosta Fabrica de Canepa Jimbolia

suprafata : 7000 mp

cost : 0,2 lei per bila

contact : 0763116505 sau 0722776754

————————

Si ceva imagini…

Cand reusesc sa ajung pe acolo o sa fac si niste poze pentru cei care doresc sa si vada locatia.

3 thoughts on “Paintball Timisoara

  1. cosmin

    foarte tare acolo,am fost de foarte multe ori e super e o locatie stil “counterstrike” unde chiar trebuie sa te tina picioarele si conditia fizica!!!sper sa ajung din nou cat de curand!!Incerca-ti si nu ve-ti regreta cu siguranata!

  2. Public User

    Sper sa ajung si eu cat de curand pe la paintball, chiar ar fi interesant o joaca pe echipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *