Activitati de team building

team buildingNu stiu cati dintre managerii din Romania inteleg cat de importanta este o echipa. Uneori, o echipa mica, dar unita poate face treaba unui departament al unei alte firme mai mari. Am cunoscut manageri ca nu au inteles cat de importante sunt activitatile de team building, care n-au inteles cum trebuie sa isi tina echipa unita si si-au pierdut-o.

Ce activitati de link building sa alegem ?

Dar nu despre asta vreau sa discut, ci despre ce activitati de team building si cum anume pot fi ele alese, in functie de bugetul si membrii echipei. In felul acesta, toti cei care formeaza echipa ajung sa se cunoasca si sa se completeze din punct de vedere profesional.

In functie de ce facem team buildingul ?

Unul dintre factorii importanti in alegerea unei activitati de team building este bugetul pus la dispozitie. Nu te poti duce cu echipa in team building in Grecia, daca bugetul iti permite doar o deplasare locala/regionala. Al doilea factor in alegerea locului in care se va desfasura team buildingul este preocuparea angajatilor, poate majoritatea membrilor echipei ar prefera iesirea intr-o vacanta militara, ca cea oferita de Arsenal Park si nu 2 zile pe malul marii. Conteaza foarte mult si media de varsta a echipei.

Al treilea factor in alegerea activitatii de team building este valoarea morala si organizationala impusa echipei. O vacanta militara in Arsenal Park Orastie, de exemplu, poate sugera echipei ca sunt niste luptatori.

Activitati de team building recomandate

Cateva dintre activitatile de team building pe care le vad eu potrivite :
– Paintball
– Airsoft
– plimbari cu ATV/Quad
– sporturi ca basket, fotbal sau handbal
– Bowling

trekking & hiking

si de ce nu, ceva putin mai excentric

– echitatie
– golf sau minigolf

Concluzia

Pana la urma, e doar la decizia managementului legata de buget si de locatie. Sunt totusi si profesionisti care se ocupa de planificarea team building si pot oferi mai multe sugestii in functie de componentii echipei.

One thought on “Activitati de team building

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *