Page Rank update la 12 Ianuarie 2008

De fapt fenomentul este inceput de ieri, dar deh, merge destul de incet. Pentru moment rezultatele nu sunt ceea ce ma asteptam, cand vorbim despre blog si paginile interioare. Nu sunt neaparat interesat de cat arata “the little green bar”, ci sunt interesat mai mult de felul de distributie al PageRank, care ma poate invata mai multe despre cum e impartita si importanta, valoarea unor linkuri.

Pentru moment am observat ca pe prima pagina a site-ului, acolo unde scriu de obicei in limba engleza, am PageRank 4, apoi pe contact si pe about me am PageRank 3, pentru ca in Portfolio sa fie 0. Putin ciudat, considerand pozitionarea linkului catre pagina de portofoliu. Trecem mai departe, blogul e PR 0 si categoriile PR 0, inafara de cateva care aveau link si de pe prima pagina in engleza. Respectivele categorii au PR 4, deci cat homepage-ul, deci probabil ca ele primesc niste “suc” si din alta parte ( parerea mea e ca din prima pagina a blogului, stiu ca e 0, dar o sa intelegi mai tarziu ).

Tinand cont de ce s-a intamplat pana acum, consider ca update-ul nu e final, sau sunt doar niste miscari pentru unele site-uri. Saptamana viitoare probabil o sa fie alte miscari, iar eu voi incerca sa postez odata ce voi observa mai multe.

Oricum postesem si pe acest forum SEO despre ceea ce cred si primele raspunsuri au fost ciudate. Nu vorbesc in gol, dar update-ul asta l-am simtit din miscarile din Google RPs din ultima vreme.

4 thoughts on “Page Rank update la 12 Ianuarie 2008

 1. maryus

  Interesant! Continua sa observi si sa ne tii la curent. Intotdeauna am fost fascinat de “caracterul Google” mai ales pe partea de indexare! Continua treaba asta buna!

 2. Robintel

  😀 Eu am crescut de la N/A la 2. 🙂 E si asta o treaba… 😀 Desigur… mai am un pic de muncit! 😀

 3. kosmin

  Da, si eu am acum PR 4 ! 🙂

 4. Mihai Jepan

  @kosmin si @Robintel, felicitari amandurora pentru noile PRs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *