Ne-am prezentat onorabil

Comentatorii romani – mai ales cei de fotbal – o folosesc atat de des incat o paseaza si ascultatorilor sau privitorilor la TV. Situatia e insa si mai grava (cel putin pentru mine) pentru ca ma trezesc ca o foloses si eu, pur si simplu imprumutata, fara sa-i descopar sau sa-i inteleg cu adevarat sensul. Ce inseamna “ne-am prezentat onorabil”? Sau “am evoluat onorabil”? Sau “ne-am descurcat onorabil”?

Inseamna ca ne luam bataie in diverse jocuri ori competitii, cand de fapt ar fi trebuit sa ne bucuram doar de victorie? Inseamna ca aproape mi-a iesit proiectul bine, dar pana la urma treaba tot nu-i terminata cu succes? Inseamna ca avem drumuri aproape bune, dar pe care mai gasesti si cateva denivelari si niste gropi?

Eu m-am cam saturat de onorabilitatea asta cu care facem lucrurile si propun sa le ducem la bun sfarsit. Sa nu le mai facem doar onorabil, ci bine, asa cum trebuie. Zic si eu.

2 thoughts on “Ne-am prezentat onorabil

  1. brainutza

    Intr-adevar, putini suntem cei la care ne place sa facem lucrurile “bine”. Si aici ma refer atat la sentimentul ce urmeaza desavarsirea unui lucru, a unui proiect etc. cat si la momentul ala cand pui capul pe perna si te gandesti cate lucruri bune ai reusit sa termini in ziua aia. Si apoi te gandesti cate vrei sa faci maine. Si tot asa…

  2. Public User

    Parca prea multi se multumesc cu “onorabil”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *