Filme, la sfarsit de Octombrie

Ne apropiem de sfarsitul lui 2018, asa ca se lasa un astfel de articol. Am mai scris ceva similar la sfarsitul lui Ianuarie, dar acum lista e mai mare. Inginereste, “cu liniuta de la capat”:

1. Am vazut, si-au fost interesante: Red Sparrow, Black Panther, Tomb Raider, Ready Player One, Jurassic World: Fallen Kingdom, Incredibles 2, Venom, Murder on the Orient Express, Jumanji: Welcome to the Jungle, La pazza gioia.

2. Mi-a placut Sezonul 3 din The Expanse. E unul dintre SciFi-urile care chiar m-a prins, are o poveste care a evoluat interesant si inca a lasat loc de entuziasm pentru S04. Sunt foarte curios de ce Netflix nu a tinut de el, tinand cont de cate porcarioare cu iz de science-fiction ruleaza oricum.

3. Datorita Andrei am ajuns sa mai vad bucati din A Discovery of Witches; Actorii slabi, povestea in spate poate mai mult.

4. Ballers a avut 3 Sezoane decente, al 4lea a inceput sa schimbe (prea) mult poveste; Cred ca S05 se face doar daca Dwayne Johnson ramane “la moda”.


Si pentru ca nu mai e mult pana la Halloween, s-ar putea sa iti faca cu ochiul unele dintre promotiile la biletele la film, la IMAX. Din comunicatul de la Cinema City:

Alegi un film dintre cele mai înfricoșătoare și mai incitante, perfecte pentru Halloween:
„Goosebumps 2” (disponibil în avanpremieră); „Halloween”, „Misterul ceasului din perete”, „Călugărița:
Misterul de la mânăstire”, „Sfârșitul vine noaptea”, „Blestemul celor rămași”, sau „Hell Fest. Parcul
groazei”.


Voi ce ati vazut recent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *