Filme, la sfarsit de Ianuarie

A trecut si Ianuarie din 2018 cu foarte mare viteza, dar asta nu inseamna ca nu sunt la curent cu filmele aparute ori cu serialele care au reinceput. Atunci cand vremea nu e prielnica, weekendurile ori serile sunt mai interesante in fata micilor si marilor ecrane.

1. Nu am reusit sa ajung pana acum la Maze Runner: The Death Cure, dar a ajuns Marius si a scris despre asta. Cred ca pentru cei care sunt pasionati de triologie, e un film care merita vazut. Ruleaza la IMAX in format 3D.

2. Tot la IMAX, incepand cu 6 Februarie, se poate vedea Fifty Shades Freed. E inainte de Valentine’s Day, deci o perioada buna de lansare. Nu pot sa spun ca e genul meu de film, dar sunt sigur ca cele (!) care au citit cartile vor vrea sa vada si ecranizarea.

3. Pe Netflix a reinceput Star Trek: Discovery. Stiu ca multi se plang de acest sezon, dar mie mi s-a parut ca a evoluat considerabil pe parcursul povestii. Tot pe Netflix, ca recomandare, se poate vedea Dirk Gently’s Holistic Detective Agency.

4. Am incercat sa ma uit si la Jigsaw (2017), dar e o trista incercare de a continua ceea ce pentru mine a fost unul dintre cele mai bune filme incadrate la Mystery. Ma refer aici la Saw (2004). Imi pare rau ca asta e feedbackul, mi-as fi dorit sa pot scrie altceva.

5. Pentru fanii genului, au reinceput Agents of S.H.I.E.L.D. si The Big Bang Theory.

6. Tot pe Netflix am urmarit Metropolis (2015) – 1 sezon. Iti starneste cu siguranta pofta de calatorit.

One thought on “Filme, la sfarsit de Ianuarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *