Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) la IMAX

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) e unul dintre filmele la care imi programasem de multa vreme sa ajung. Ecranizarea se desprinde din universul Harry Potter, prezentand aventurile lui Newt Scamander in New York-ul anului 1926. Orasul e plin de vrajitori si vrajitoare si de creaturi cu obiceiuri, forme si puteri speciale. Fantastic Beasts and Where to Find Them e usor de vizionat, indiferent ca e vorba de adulti sau de copii, iar in IMAX “the beasts” prind viata in multiple secvente din film. La fel de impresionante in formatul 3D sunt si efectele din cadrul scenelor cu vraji, iar asta ma face sa regret ca nu am avut posibilitatea sa vad si seria Harry Potter tot intr-un IMAX.

Ca si in cazul Doctor Strange, inaltimea ecranului si sunetul fac filmul sa fie, asa cum a fost si interionat de catre realizatori, o experienta care te aduce mai aproape de personaje, dar si de creaturile simpatice care dau culoare povestii.

Fara sa ma lungesc in detalii despre film, va las cu trailerul si va recomand calduros sa il vedeti in Cinema City, IMAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *