Doctor Strange la IMAX e o experienta care nu trebuie ratata

Cand am scris despre previewul Doctor Strange am mentionat, chiar de la inceputul postarii, ca merita vazut. As vrea sa rectific si sa spun, fara ezitare, ca e o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi. Dimensiunea, personajele, replicile, efectele si povestea te vor face sa vrei sa vezi si partea a doua. Si sfarsitul, ei bine, sfarsitul (cel de dupa credite) o sa te faca sa astepti partea a doua a Doctor Strange cu mult entuziasm.

Initial spuneam ca personajul negativ nu pare sa fie prea bine conturat, iar dupa vizionarea intregului film imi mentin parerea. Mads Mikkelsen ar fi putut sa faca mult mai mult decat rolul din film, dar chiar si cu putine replici a generat o stare de tensiune care ii iese de minune, indiferent de ecranizare. Trecand in latura pozitiva, Benedict Cumberbatch s-a potrivit perfect Doctorului Strange: ambitios, arogant, amuzant – sunt cei trei “a” care descriu personajul principal. Actiunea se desfasoara in Multivers, unde efectele speciale fie te surprind, fie iti genereaza o stare de ameteala. Are inceput si sfarsit, iar ca glume, mie mi s-a parut ca duce in directia celor din “Guardians of the Galaxy” (pentru care, BTW, urmeaza o partea a doua in Mai 2017), alt film al Marvel care mi s-a parut foarte bun.

Doctor Strange se poate vedea in Cinematografele IMAX incepand din 4 Noiembrie. Nu cred ca isi au rostul mai multe detalii decat cele oferite deja de IMDB sau review-ul de mai sus, nu as vrea sa iti stric placerea vizionarii.

One thought on “Doctor Strange la IMAX e o experienta care nu trebuie ratata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *