Wolfmedia ro / Ioan Pim (?) – spam nesimtit

Daca primesti email de la Ioan Pim de la Wolfmedia .ro prin intermediul formularului tau de contact de pe site, poti sterge mesajul. Cei cu un pic de experienta in online probabil ca isi vor da seama ca e un spam nesimtit, dar probabil ca sunt si proprietari de site-uri care sunt noi in domeniu. Nu va lasati pacaliti si nu colaborati cu nimeni care nu va poate pune la dispozitie o identitate reala si un istoric de lucru.

Pe domeniu este instalat un wordpress cu tema default si postarea default. Inregistrarea domeniului a fost facuta astazi, conform ROTLD. Emailurile trimise sunt de genul asta:

spam-wolfmedia-ioan-pim

Emailurile sunt trimise de un bot. Nu exista un numar de telefon valid. Nu exista identitate reala. Probabil ca se foloseste de numele restului de companii care au un denumire “wolf media” – google search;

Am primit deja destul de multe emailuri pentru site-urile mele (care nu, nu stau deloc rau in cautari, acolo unde s-a lucrat), iar mai apoi FW de la colaboratori. Si acum, sa lamurim cateva aspecte, in principal pentru cei noi in online:

1. Cand spui despre un site ca nu este “destul de sus” in Google, trebuie sa adaugi si frazele / termenii cheie pentru care acesta nu este “destul de sus”; Limba, target, pagini interne? Neah, prea multe pentru un “expert SEO/Web Design de mai bine de 5 ani”

2. Fixarea unei erori de CSS nu inseamna o crestere semnificativa in paginile cu rezultate ale motorului de cautare Google; inseamna ca site-ul arata mai bine;

3. Un “expert” de “mai bine de 5 ani” nu are nevoie sa “dezovlta” un portofoliu. Il are deja

4. “Deci daca doriti mai multe sfaturi despre cum sa ajungeti pe pagina 1 in Google pentru termenii pe care ii folositi” – pai care sunt termenii aia cheie? Nu ii stie deja? In prima fraza, cand facea “cercetarea regulata” dupa ce termeni a fost facuta?

5. Am cautat dupa Ioan Pim si nu gasesc informatii; LinkedIn, Facebook, Twitter – nimic; Google – nimic; WolfMedia ro abia a fost inregistrat de catre o persoana fizica – deci nimic; Nu stiu cui i-ar placea sa lucreze cu o fantoma

Si avem si screenshots.

7 thoughts on “Wolfmedia ro / Ioan Pim (?) – spam nesimtit

 1. Silviu Popovici

  Interesant e numarul de telefon :))

 2. Florentina

  Am primit acelasi email, e o practica veche si, din pacate, sunt oameni, de obicei proprietari de mici business-uri, care cad in plasa.

 3. Wolf Media

  Salutare Mihai,

  Asi vrea sa iti zic ca nu ma intereseaza acest post al tau dacat ca imi faci reclama gratis.
  Si pentru ca sunt baiat bun iti pot oferii backlinkuri gratis ca tot te-ai simtit asa de deranjat de mailul meu.

  Daca tot vroiai sa vezi un istoric de lucru puteai sa ma contactezi personal.Ofer consultanta gratis pentru toti cei interesati sa isi optimizeze site-urile – Nu stiu alta metoda de a ajuta oamenii cu site-urile lor decat prin ai contacta direct pe site-urile lor prin formularlul de contat.

  Multumesc.

  La Multi Ani!

 4. Websea

  Mi-am anuntat toti clientii sa nu cada in plasa lui. Zice ca e cel mai bun pe SEO, si face spam, rascolind prin portofoliile altora.
  I-am verificat site-ul, si are mai multe erori in w3c validator decat multe ale clientilor mei si nu apare in primele 3 pagini din google pentru cautari relevante.
  Dar trimite clientilor mei, care sunt deja pe prima pagina.

 5. Alks Diaconu

  Si eu am primit acelasi mail si asa cum zice Websea, Ioan Pim din great america conform W3 validator are 90 de erori si 1 avertizare (oricum pentrru seo nu e asa relevant asta) si pentru un site care se lauda cu design are o tema de 55 usd

 6. Live COM Cluj

  Corect spus ! ” Fixarea unei erori de CSS nu inseamna o crestere semnificativa in paginile cu rezultate ale motorului de cautare “

 7. cusca caine

  Corect !!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *