Vulcanii noroiosi dintre Timisoara si Arad

vulcani noroiosiPe zi ce trece aflu tot mai multe despre atractiile turistice si de agrement din judetul Timis. Sunt atat de multe locatii pe care le-as putea vizita cu usurinta, doar sunt “in zona”.

Astazi am aflat de la Marius ca sunt ceva vulcani noroiosi intre Timisoara si Arad. De fapt, mai bine spus, intre Timisoara – Lipova -si – Arad. Stiu de zona asta pana spre Lipova ca e una foarte bogata in ape minerale. Stiu ca la Pischia se poate bea apa minerala direct de la izvor si stiu ca este o zona de agrement populara la doar vreo 10 km de Remetea Mica. Dar uite ca nu stiam despre vulcanii noroiosi din Banat.

Nici Fibisul si nici Seceani nu sunt localitati indepartate, dar pentru moment nu stiu drumul spre vulcanii noroiosi din niciuna dintre ele. Pana la Fibis e super usor de ajuns, drum de 20 de minute, iar apoi probabil ca la pas, pe drum de tara. Dinspre Seceani nu cunosc drumul, am trecut de nenumarate ori prin Ortisoara, dar nu am incercat si satucul care ii apartine.

Daca reusesc sa dau o fuga “in camp” ( de fapt e mai mult zona de deal ), sigur o sa incerc sa fac si niste poze. Poate sunt norocos sa gasesc vulcanii noroiosi din prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *