Valea Jiului Online

Pentru ca de ceva vreme anuntam un proiect, am decis ca voi scrie astazi despre el, atat cat se poate.

Valea Jiului Online – Petrosani, Vulcan, Lupeni, Uricani, Petrila

Proiectul este unul legat de Valea Jiului, de fapt este un site pentru Valea Jiului. Am incercat sa adunam cat mai multa informatie utila despre aceasta regiune in care am locuit. Evident mai vizitez Valea din cand in cand si totusi cred ca au inceput si acolo sa se miste lucrurile, cel putin din punct de vedere turistic.

Harti pentru Valea Jiului

Asadar, site-ul este structurat foarte simplu : cate o harta pentru orasele pe care cunoastem si prin care ar putea trece turistii, intr-o vizita prin Valea Jiului. Avem harta Uricani, harta Lupeni, harta Petrosani, harta Vulcan. Toate hartile sunt interactive, in partea stanga a fiecarei harti a orasului se poate gasi o sectiune unde sunt categorizate : institutii publice, scoli si licee, sanatate, sport s.a.m.d

Servicii Valea Jiului

Sectiunea de servicii pune la dispozitia vizitatorilor foarte multa informatie : firme din Valea Jiului care se ocupa de domeniul alimentatie, cumparaturi sau constructii. Sunt listele complete ale unitatilor de invatamant din Valea Jiului si foarte multe cabane din Straja, Cheile Butii si Parang.

Sectiunea de anunturi este pentru moment destul de goala, dar ce e important: se pot adauga anunturi gratuite, pe categorii.

Evenimente in Valea Jiului

Apoi avem o sectiune cu evenimente -> daca stie cineva ceva mai multe despre ceea ce se intampla in Valea Jiului astept cu mare placere email la┬á m.darkstar [at] gmail [dot] com – evenimentele vor fi postate pe site pentru a-i ajuta pe cei care doresc asta, sa iti petreaca timpul liber.

Evident, site-ul este inca in dezvoltare, se mai adauga chestii, se mai schimba pe aici pe colea si la fel de evident este faptul ca feedbackul este foarte bine venit.

Cam atat pentru moment, voi posta incet incet despre modificarile care vor fi aduse site-ului in viitor.

Considerati asta o pauza de la posturile legate de SEO/SEM si dezvoltare.

8 thoughts on “Valea Jiului Online

 1. Cris

  Felicitari pentru initiativa cu site-ul pentru Valea Jiului. Am o propunere.
  Chiar daca poate implica ceva cheltuiala, faceti ceva cu hartile, Google Maps sunt ok, dar acelea nu sunt tocmai harti. Punctele de interes sunt si ele ok, dar pe ce fundal? Macar pe o harta 1:25.000.
  Va spun acest lucru deoarece de curand am terminat de desenat orasele din Valea Jiului (lucrez la o firma de cartografie), si sincer, va trebuie harti detaliate de orase pentru o prezentare adecvata a zonei.
  Stiu ca puneti suflet in cea ce faceti, pentru ca si eu am pus.
  Bafta in continuare!

 2. pop leonuta

  va rog ajutati-ma cu o locuinta si un loc de munca va las numarul de telefon 0735693872

 3. Public User

  @pop leonuta – nu prea cred ca am cum sa te ajut eu…

 4. George

  auzi ce zice vjonline.eu, cica ai pus un < in plus la linia 91

  Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/vjonline/public_html/index.php on line 91

 5. Public User

  Salut George – Se repara ­čÖé

  merci

 6. lupeneanul

  tu ai facut harta ?

 7. Public User

  @lupeneanul – da, e creata de mine. Poate ca unele obiective sunt outdated, nu mai locuiesc de cativa ani in zona…

 8. lupeneanul

  da nu vroiam sa te critic ­čÖé vroiam sa zic ca ai facut o treaba foarte buna. din cate am vazut doar un parc e gresit. da unde ai stat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *