Universitati in Timisoara

Se apropie vara si subiectul “universitati” va fi din nou in mijlocul atentiei, atat pentru viitorii studenti cat si pentru parintii acestora. Eu inca imi aduc aminte de cum am venit de capul meu la Timisoara, in cautarea celor mai “bune” oferte. Admiterea la facultate insemna un mix bun intre anumite medii obtinute in liceu. Pentru altii era nevoie si de examene. Eu am preferat ceva mai simplu, unde sa-mi folosesc si cunostintele pe care le-am dobandit lucrand, nu doar invatand de prin manuale scolare.

Timisoara, Centru Universitar

Intre timp mi-am schimbat optiunea, dar ideea ramane aceeasi. Inceputul verii va insemna o Timisoara aglomerata de viitori studenti. Orasul de pe Bega este unul dintre cele mai mari centre universitare din Romania, asadar oferta facultatilor este generoasa. Multe profile, multe variante de studii si diferite posibilitati de perfectionare. Universitatea inseamna, pentru multi, alegerea unei cariere.

Facultati Timisoara

Cine stie ce vrea, va cauta din timp si orasul si facultatea la care vrea sa ajunga. Pentru cei care vor sa ajunga aici, las doua linkuri :

UNIVERSITATI TIMISOARA

FACULTATI TIMISOARA

Aveti acolo si adrese si numere de telefon. Folositi-le cu cap ! Nu trebuie sa va fie frica de facultatile platite, mai ales daca sunteti pusi pe treaba. Al doilea an poate insemna trecerea de la “cu taxa” la “fara taxa” ( sau invers ) si uneori chiar si bursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *