Un mic update, deci inca traiesc

Programul imi este tot mai aglomerat si apuc din ce in ce mai greu sa mai scriu si pe blog. Chiar aveam in gand sa ma reapuc de scris, serios. Dar mereu apar alte chestii care sunt prioritare.

Oricum, de la ultimul post s-au intamplat destul de multe. Se pare ca a mai aparut inca o versiune de WordPress. Inca nu am apucat sa citesc pentru ce e nevoie de update la WP din nou, dar daca se cere, trebuie facut ­čÖé

Am ajuns recent si prin Valea Jiului ( mai exact in noaptea de 30 Aprilie ). De Paste am lucrat, dar am decis ca pana la urma am nevoie de o pauza acum de 1 Mai. Diseara trebuie sa fac turul inapoi spre Timisoara. Partea neplacuta e ca trebuie sa calatoresc cu trenul. Imi displac mizeria si zgomotul trenurilor romanesti. Daca mai adaug si multitudinea de cersetori si “smecherasi” care bantuie din vagon in vagon, am reteta perfecta a unei nopti.

Meantime, am apucat si eu sa ies la plimbare printre reprizele de realizat acte. Aseara am iesit pana si intr-un local cu muzica ( rock ! ). Ideea este ca ma simt de parca as avea 40 de ani. Nu mai rezist la fumul de tigara, nu am baut nici o gura de bere sau ceva similar, eram total lipsit de chef de a sarii. Ca si concluzie, trebuie sa ma apuc de sport, trebuie sa fiu mai energic. Probabil plictisesc pe cei cu care ies, cu stilul asta anost de a ma comporta.

Asa ca trebuie sa ma reapuc de fotbal ( macar o data pe saptamana ). Sunt sigur ca alergatul dupa o minge ma va ajuta sa devin putin mai sanatos si sa mai scap si de burtica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *