Un avion s-a ciocnit cu o masina

Subiectul super discutat astazi este cel cu avionul care s-a ciocnit cu o masina. In cazul in care nu stii despre ce este vorba ai la dispozitie site-urile televiziunilor si la rubrica de stiri sigur gasesti detalii despre subiectul asta. Evenimentul s-a petrecut pe Aeroportul Henri Coandă, astazi la ora 11:40 sau ceva de genul asta ( sau cel putin asa am auzit eu la TV ).

Nu stiu cat de mult ma intereseaza accidentul. Stiu ca e grav ca s-a intamplat, ma bucur ca nu a murit nimeni, insa in fiecare zi se intampla chestii – pe care, daca le-am stii, am fi cu adevarat afectati . Insa uite ca nu le stim, si trebuie sa ne multumim cu stirile pe care le primim asa cum le primim.

Ce ma intereseaza insa, este felul cum cei de la Observator ne “trimit” stirea. De ce il lauda atat pe “comandantul aeronavei” ? De unde chestia asta, ca ii ofera flori ca a salvat viata a nu stiu cate persoane ? Despre pompieri nu se spune nimic, pentru ei faptul ca salveaza vieti e ceva natural si nu trebuie sa le acordam atentie ? Insa trebuie sa acordam foarte multa atentiei unui pilot ( ca da, e pilot, aia e ) care trebuia sa fie prost sa nu incerce sa ocoleasca ditamai masina. Se intelege ca e viteza, e risc de explozie, dar e o treaba care trebuie facuta. Nu pricep ce atatea laude aduse unui singur om, doar pentru ca era “sefu`” acolo. Nu se spune nimic despre membrii echipajului care au reusit sa evacueze pasagerii sau eu unul, cel putin, nu am auzit laude pentru nimeni altcineva.

Pana la urma, chestia asta nici nu trebuia sa se intample. Televiziunile transforma evenimentul asta neplacut intr-un mare accident si poate pana la un punct au dreptate, dar cu laudele mai usor totusi. Cineva trebuie tras la raspundere pentru ce s-a intamplat astazi si poate ca televiziunile o sa contribuie la asta. Dar cam asta e tot, nu a murit nimeni, deci sa trecem inapoi la friptura, vin si prajituri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *