Uite ca zapada face probleme

Toata lumea era fericita ca a nins ( si pe la televizor am auzit un primar sau ceva de genu asta care era fericit tare ) si uite ca acum incet incet apar si problemele. Oameni au murit din cauza ca zapada e prea mare pe drumuri si ambulantele nu ajung unde sunt urgente. Sunt aproape sigur ca nu o sa fie singurele cazuri doar astazi, ma astept sa mai vad la televizor si in urmatoarele zile cazuri similare.

Poate ca nu sunt eu un mare iubitor de zapada, dar ninsoarea chiar nu e buna. Chiar ieri seara  am auzit de un accident care a fost cauzat de zapada de pe drum, aici in Vale. Acum tot aud cum ca sunt zone blocate, noua drumuri judetene nu sunt circulabile, orasele sunt sub zapezi, aeroportul din Craiova este inchis si altele. Aici nu e chiar asa de rau, dar totusi te face sa te gandesti…

Si partea si mai nasoala din toata povestea asta e ca nici macar nu mai are farmec. Da, poti sa iesi cu sania, poti sa te bati cu zapada, dar ce farmec mai are Iarna cand nici macar de Craciun nu ninge, iar dupa ce trece toata influenta sarbatorilor, cand trebuie sa te intorci la lucru si nu ai nevoie de ramai blocat cinestie pe unde.

4 thoughts on “Uite ca zapada face probleme

 1. Robintel

  🙂 Nici mie nu imi place zapada. Da’ e buan pentru agricultura. Daca natura ne mai da in cap cateodata, este pentru ca meritam. 🙂

 2. Robintel

  🙂 Yep, sunt din Petrosani! 🙂 Si au am fost tot la “Eminescu”, ma rog, pe vremea aia era doar Teoretic. Am absolvit in 2001. 🙂 Nici eu nu am auzit de vreun alt blogger din Petrosani.

 3. Mihai Jepan

  Sa fie buna, atunci sa ninga. Da sa nu ninga in Timisoara cand ma intorc. Chiar imi displace sa port n randuri de haine, sa merg greu, sa fie rece ca dracu… Eh abia astept primavara 🙂

 4. Mihai Jepan

  Liceul se arata dur, dar e tot de distractie ca orice alt liceu. M-am distrat in liceul ala despre care se aud chestii ciudate, si m-am distract chiar bine.

  Probabil ca eu eram unul in plus daca decideam ca vreau sa raman la Petrosani la facultate. Nici nu stiu daca era o alegere pana la urma, am vrut in Timisoara de prin clasa a 11a, am reusit sa ajung si vreau sa raman aici. NU prea e dezvoltata partea asta cu web, SEO, SEM , SMM sau ce mai tine de new media in Petrosani, deci din punctul meu de vedere sunt limitat acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *