Uber Eats se extinde în Timisoara

Inca o veste buna pentru cei care comanda mancare la birou sau acasa: Uber Eats se extinde in Timisoara. Intre orele 10:30 și 24:00 poti sa comanzi mancare de la peste 60 de restaurante (Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat sau Meat Busters sunt in lista de restaurante de la care se poate comanda).

Din comunicatul de presa:

Timișoara, 17 septembrie. Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara. Începând de astăzi, timișorenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicația Uber Eats sau de pe ubereats.com, unde vor putea alege dintre cele peste 60 de restaurante existente. Comanda este livrată în siguranță, într-un timp mediu de 35 de minute.

Uber Eats se lansează în Timișoara, 17 septembrie

Partenerii Uber Eats din Timisoara, adica cei care fac livrarea, se vor deplasa atat cu biciclete, cat si cu scutere sau masini. Timpul mediu de livrare este de 35 de minute, dar aspectul interesant e ca o sa poti urmari comanda în aplicatie de la solicitare si pana la expediere.

Uber Eats foloseste aceeasi tehnologie ca si Uber. De aici si timpul optim de livrare al comenzilor. E de urmarit si cum va evolua lista de restaurante disponibile in Timisoara. Pana atunci, insa, poti sa beneficiezi de o reducere de 50% pentru prima comanda daca utilizezi codul 50PROMOTIE.

Uber Eats in Timisoara
Uber Eats in Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *