A treia cafenea Starbucks in Timisoara

Nu sunt eu cel mai mare fan cafea, dar mereu mi-au placut locurile linistite in care te poti relaxa cu bauturi calde (fie ele cafele sau ceaiuri) si prajituri. Si daca locatia-mi permite si intimitatea deschiderii unui laptop si butonatului de zor pe blog, atunci e fix ce trebuie. Starbucks din Piata Victoriei din Timisoara e exact locul asta.

Pe langa pozitia ultracentrala, a treia cafenea Startbucks din Timisoara e amenajata “altfel”, pastrandu-si stilul urban prin mobilier, vitrine si ferestre mari, dar aducand si cateva spatii mai retrase, pentru momentele alea cand vrei doar sa iti savurezi cafeaua si prajitura in liniste. Si cu aceasta a treia cafenea, Starbucks acopera Nordul, Sudul, dar si Centrul Timisoarei, ceea ce e foarte bine pentru consumatorii de cafea mereu in miscare.

 

 

Comunicatul de presa spune cam asa:

Starbucks® a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a locație din România, situată într-un cadru feeric, bucurându-se de ambianța de Crăciun din Piața Victoriei, în centrul orașului la parterul hotelului Timișoara. Povestea locației este specială, cafeneaua având un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal și piatră, Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, elegantă și căldură.

Dar eu sa sugerez sa faceti o vizita noii cafenele si sa testati tortul de ciocolata cu un cafe latte.

One thought on “A treia cafenea Starbucks in Timisoara

  1. Delia

    Ce fain! Bem bun in pauza de pranz :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *