Trecem in revista si preturile

imobiliare timisoaraE o perioada mai dificila si urmeaza sa devina si mai dificila, odata cu majorarea TVA. Vor creste preturile la tot ceea ce folosim, iar de mancare, apa si de energie nu ne putem lipsi. Asadar, nu vor pierde doar bugetarii, vom pierde cu totii, asta e mai putin important, insa. Decizia este luata, se va aplica. Noi o sa vedem cum trecem peste.

Cum ne trag banii in orice directie…

Legat de bani, zilele trecute m-am uitat prin cateva publicatii cu anunturi la preturile locuintelor si al terenurilor. M-au interesat inclusiv terenurile si casele din zonele de langa Timisoara, nu doar din oras. Am mai facut apoi si cateva cautari pe site-urile de specialitate si am ramas surprins de unele oportunitati. Cine are bani, va cumpara de acum incolo, deoarece preturile sunt foarte mici.

Imobiliare Timisoara

Va dau un exemplu de pret micsorat datorita crizei ( si nu stiu daca oferta este sau nu exploatata de vreo agentie imobiliara din Timisoara ) , chiar la Ciacova. In 2008 nu prea gaseai case sub 25.000 euro, chiar si cele darapanate si cu teren putin. Acum, o casa (modesta, ce e drept ) cu aproape un hectar de teren intravilan se vinde cu 14.500 euro ( pret cerut ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *