Toolbar PageRank Update

Ieri ( adica pe 24 Iulie 2008 ), Matt Cutts a anuntat pe blogul lui ca in zilele acestea vor fi disponibile noile valori ale PageRank-ului din Toolbar. Noile, pentru site-urile la care s-a schimbat ceva.

Pentru moment nu vad schimbari pe blogul meu, si nici pe alte site-uri de-ale mele. Poate nu s-a schimbat nimic, cinestie. Personal, din cauza faptului ca am renuntat la link building si la alte experiemente legat de on page SEO cred ca Page Rankul vizibil in toolbar al paginilor de pe site-ul meu va avea putin de suferit.

Insa asteptam sa vad cum blogul lui Marius de exemplu va prinde un PR 5 sau ceva de genul asta, ca deh, e linkuit de unde trebuie 😉

Oricum, asta e postul care anunta update-ul de PageRank ( e vorba de PR vizibil in toolbar )

Hey folks, I wanted to let you know that new toolbar PageRank values should become visible over the next few days. I’m expecting that also in the next few days that we’ll be expiring some older penalties on websites.

Pentru ca apoi primul comentariu, tot al lui Matt Cutts sa sune cam asa :

I figured the SEO industry could use something to discuss, so I thought I’d give people a heads-up about the toolbar PageRanks.

Eh, s-a prins careva de chestie ? Update de PR + scoatea de sub penalizare a unor site-uri.. Daca mai puten la socoteala ca se incearca crearea unui hype pe baza update-ului astuia, care e unul dintre putinele anuntate inainte de inceputul lor.

Un alt comentariu simpatic, putin mai jos

Interesting to see this news. So no immediate plans to put the PageRank kitty back in the bag??

Sunt sigur ca postul si-a atins tinta, se va discuta despre PageRank, deja a incepeut febra.

LATER UPDATE : si Zoso a scris despre asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *