Terenuri de tenis in Timisoara

Nu pot spune ca tenisul este sportul meu favorit. Da, am rachete (de amatori), da, mai joc din cand in cand, dar nu as refuza o partida de mini fotbal pentru una de tenis. Totusi, sunt sigur ca exista foarte multi pasionati ai sportului astuia, majoritatea avand deja un teren pe care se bucura de adunat puncte pana la “set”. Ce nu exista insa, pentru timisoreni, vizitatori sau timisorenii adoptati (temporar sau pe viata) e o lista completa a terenurilor de tenis din Timisoara si din imprejurimi.

Deci daca omul nu-si gaseste un teren de tenis liber intr-o anumita Sambata, par example, nici nu prea are multe variante disponibile, iar aici includem si rezultatele din Google. Una dintre probleme tine si de proprietarii centrelor sportive cu terenuri de tenis care nu se promoveaza deloc si nu mai e nimic de spus despre cei care nu au un site, un blog pe blogspot / wordpress sau macar o pagina de Facebook decenta.

Asadar, la intrebarea lui Marius (unde anume se poate juca tenis in orasul de pe Bega) s-a creat o lista a terenurilor de tenis din Timisoara cu informatii precum: locatia, costurile, orarul/programul de functionare si chiar informatiile de contact (telefon, in majoritatea cazurilor). Sigur, nu e o lista completa, dar este actualizata atunci cand se primesc informatii noi. Asteptam sa isi completeze lista cu terenuri de tenis si colegii de la Yes Timisoara (se aude Corina?) si poate, in felul asta, vom avea date suficiente sa permita oricarui pasionat de tenis sa isi gaseasca o locatie potrivita pentru miscare. Ca si nota suplimentare, pe Yes Timisoara am observat ca se cumuleaza terenurile de tenis – racheta cu terenurile de tenis cu piciorul.

Daca stii vreun teren de tenis din Timisoara care nu este inclus in lista poti sa faci o sugestie prin intermediul comentariilor sau printr-un email (prin formularul de contact) celor doua site-uri care au agregat lista pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *