Teme de WordPress

Sunt un iubitor de open source, de lucruri gratuite. De fapt, cred ca internetul are marele avantaj sa ofera si lucruri gratuite. Nu sunt zgarcit incat sa nu dau banii pe un software, daca se merita cu adevarat, insa daca tot primesti ceva de calitate gratuit, de ce sa nu-l folosesti ?

WordPress-ul este un sistem open source si de aceea are foarte mare succes. Si atunci,  si temele de wordpress gratuite au mare succes.

Nu mi-ar fi foarte greu sa realizez o tema de WP de la zero. Ar fi munca de 2-3 zile ca sa realizez ceva 100% dupa dorintele mele, insa cred ca e mai usor si mai practic sa preiau cateva teme deja realizate, pe care sa le modific intr-o zi. In plus, nu ma deranjeaza cu nimic un link in footer, catre autorul temei de wordpress.

Nu ma deranjeaza cu nimic faptul ca acelasi template mai e folosit pe inca 19284343 bloguri, atat timp cat site-ul arata b ine, continutul este aranjat, imaginile sunt afisate corect.

Am cautat zilele trecute cateva template-uri de WordPress pentru vreo 2 site-uri la care vreau sa fac ceva modificari. Am cautat in special cele wide, care permit foarte mult continut, in 3 coloane. Magazine-style, mai simplu spus.

Si am gasit cateva teme interesante, pe care le voi si folosi cat de curand. I`ll keep you posted.

imagine : en.flossmanuals.net