Telefoanele mele

Da, am primit din nou o leapsa de la Dalia si trebuie sa ma laud cu telefoanele 🙂

Okay, hai ca incepem.

Ultimul telefon achizitionat, este un Nokia 5310 Express Music

sursa imagine : tecfre.com

E un telefon foarte usor si foarte subtire. Capacitate mare de stocare prin intermediul cardului. E, asa cum ii spune si numele, un telefon pentru muzica. Sunet foarte misto, afisaj foarte clar si camera de 2 MP. Nu prea am facut poze, am ascultat insa destul de mult muzica la plimbarile nocturne.
Pe modul video se pare ca reusesc sa inregistrez doar 30 de secunde. That sucks.
Oricum, cel mai important pentru mine e faptul ca functioneaza foarte bine, ii tine bateria peste o saptamana desi vorbesc zilnic foarte mult la el si nu e afectat de caderi.

Bun, trecem la al doilea telefon. Vorbim despre un motorola E680

sursa : pmptoday.com

Moto-ul il folosesc mai rar. Are touchscreen, e super okay ca si functionalitate, se pot incarca multe in sistem. Ruleaza real player, are camera VGA dar face poze foarte frumoase si luminoase. Camera video inregistreaza destul de mult. Sonor foarte bun, merge si pentru muzica si pentru office. Pot sa citesc PDF, am slideshow de imagini cu o forma foarte interesanta. Ce as mai putea sa zic despre E680-ul meu ?
Ah..il tin pe vodafone, insa nu prea il mai folosesc asa de des in ultima vreme. Cred ca imi e mai lejer sa-mi tin doar 5310-le dupa mine, ca e mai usor. In plus, in ultima vreme Moto-ul meu nu prea mai face fata cu bateria, se descarca foarte repede.

Ca sa mergem la ultimul telefon, cel de serviciu : Nokia 2610

sursa iminforone.com

Un telefon de duzina. Nu e cinestie ce, nu are camera, nu are sunet prea bun, nu are MP3, dar cu siguranta are BATERIE. Il tine bateria destul de mult si in plus…de aia e telefon, ca sa vorbesc la el.Asa ca e multumitor pentru moment ceea ce face.
Daca vreau sa ascult muzica, am oricare dintre cele prezentate mai sus.

Cam atata. Telefoane am mai testat si sincer pana acum imi plac cel mai mult Nokia ( se aude Dalia ?! ). Pana la urma si cei de la Motorola faceau telefoane bune, insa am inteles ca s-au lasat de asa ceva, vor face de acum inainte doar smartphones. O sa fie interesant viitorul cu toate telefoanele astea care mai au un pic si iti si gatesc.

Uite ce review de techie am facut! Leapsa mai departe la Marius! Hai ca te-am bombardat in ultima vreme cu linkuri 🙂

4 thoughts on “Telefoanele mele

 1. Dalia

  eu sunt adepta telefoanelor Nokia 😛 dar Motorola are un design foarte fain. e clar ca eu nu imi aleg telefoanele in functie de capacitatile pe care le are, eu le aleg care imi plac mai mult cum arata. mai nou am inceput sa fiu innebunita dupa design-ul de la Nokia Prism 😛 si Nokia N96 face toti banii 8-> N96 vreau sa fie urmatoru meu telefon 😀

 2. Mihai Jepan

  Dalia de ce sa nu alegi telefoanele dupa capacitati ?

  Esti o persoana care se uita doar la suprafata.. !?

 3. dj kryss

  eu pana akma am avut numai telefoane sony ericsson dar am cautat pe net si o sami iau samsung m800 pixon mirror black.ce zicetzi e bun de cv telu asta ?
  :S

 4. Public User

  @kryss – cred ca e ok cam orice telefon in ziua de azi. Nu prea mai stiu de telefoane care sa nu isi faca treaba asa cum e nevoie.

  Intre timp eu am schimbat telefoanele, mi-am mai achizionat un Motorola Q11, pentru ca aveam nevoie de Internet si Office most of the time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *