Tehnici de…

tehnici dePe internet, daca vrei sa folosesti un softulet, vei gasi mereu documentatie. Daca vrei sa te apuci de programare, citesti tutoriale, citesti help-ul sau guide-ul si te pui pe treaba. Cam la fel e cu cartile, daca vrei sa te apuci de un domeniu nou, gen vanzari. Sunt cateva carti pe care poti sa le citesti ca sa obtii o baza, apoi trebuie sa exersezi, ca sa aduni experienta.

In general, la librarie poti sa te uiti dupa titlurile care contin “tehnici de…” unde sunt enuntate fara foarte multe detalii ( in stil ingineresc, as putea zice ) principiile de baza ale respectivului domeniu. Vei gasi niste cartulii subtirele, care iti pot oferi suficienta informatie incat sa pricepi cu ce se mananca vanzarile ( ca sa continuu exemplul de mai sus ). Nu-s chiar genul de materiale cu care poti sa iti umplii biblioteca, dar cu siguranta iti pot fi de folos daca “portezi” domeniul de lucru din cand in cand.

Voi ce carti “tehnici de…” aveti acasa ? Ce carti de genul ati citit in ultima vreme ? Care vi s-a parut cea mai interesanta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *