Sunt la inceput, iar…

Vine un an nou, ma pregatesc de noi provocari. Ma pregatesc sa cunosc alte persoane, ma pregatesc sa traiesc alte sentimente, ma pregatesc sa realizez cat mai multe anul asta. Ma pregatesc sa reusesc, indiferent la ce ma refer.

Maine dimineata, daca totul decurge bine, o sa fiu in drum spre Craiova. Pe data de 1 Januarie 2008 ma voi intoarce insa in Valea Jiului si daca voi fi in stare, o sa scriu despre cum mi-am petrecut noaptea de trecere intre ani. Pana atunci trebuie totusi sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa merg iar cu trenul. Cand eram copil abia asteptam sa fie vacanta, sa plec la tara. Mergeam cu trenul si imi placea foarte mult. Acum s-au mai schimbat lucrurile, imi displace calatoritul cu trenul. Prea mult jeg si prea multa prostie. Daca mai punem si timpul pierdut fata de o calatorie cu autocarul …

In orice caz, o sa fie interesant sa revad Craiova, sa cunosc un bun amic al lui Marius si sa beau ( o sa incerc sa nu ma fac muci sa nu exagerez). Cam atat, pentru moment.

5 thoughts on “Sunt la inceput, iar…

 1. kosmin

  Daca iei personalul, cred ca face cam 4 ore.Merge greu pe Valea Jiului si daca o ia pe ruta de Carbunesti, ruta este chiar obositoare…

 2. Mihai Jepan

  cu personalul merg 🙂 Stiu ca o sa dureze, dar nu e bai. Gasesc eu ceva de facut pe tren pana ajung acolo ( sper ). Tu de unde esti de cunosti asa de bine rutele ?

 3. kosmin

  Din Tg-Jiu, dar am facut facutatea la Craiova

 4. kosmin

  La multi ani si multe realizari in anul ce vine !

 5. Mihai Jepan

  Am inteles, azi tocmai m-am intors din Craiova, a fost super:)

  E cam tarziu,dar la multi ani si tie ! Sa ne auzim sanatosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *