Subaru Forester Diesel

Citeam aici despre Subaru Forester Diesel. Sunt un mare fan al masinilor de teren. Stiu ca polueaza enorm, stiu ca au un consum fantastic de mare, stiu ca sunt mai zgomotoase, dar imi plac!

Prima încercare pentru Subaru şi pentru noul boxer a fost modelul Legacy şi versiunea sa Outback. Pe majoritatea pieţelor europene, însă, SUV diesel este un jucător mai important decât o berlină medie, aşa că Subaru nu a stat mult pe gânduri şi a montat noul motor pe Forester. Mai mult, japonezii au ascultat criticile care spuneau că acest propulsor merită o cutie de viteze cu şase trepte. Pe modelul Legacy, dieselului boxer îi era asociată o cutie de viteze cu cinci trepte.

Stiam faptul ca japonezii au simtul asta pentru motoare puternice si totusi economice. Au realizat ceva destul de misto pentru europeni, mai ales ca noua ne plac masinile mari.

Imi pare rau ca nu am avut pana acum timp sa-mi programez test drive pentru cateva dintre masinile pe care as fi  vrut sa le conduc. Poate ca o sa reusesc acum, in “pauza” asta.

Sunt curios cand o sa am ocazia sa pun mai multe intrebari la reprezentanta Subaru din Timisoara, in legatura cu noul model diesel.

Preturile pentru Subaru Forester diesel pornesc de la 23.590 şi ajung la 27.580 de euro fără TVA. Mi se pare destul de acceptabil pentru genul asta de masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *