Sfaturi pentru un look fermecător la cununia civilă

Articol furnizat de Gabriela, careia ii multumesc pentru continut.


Chiar dacă trăim vremuri mai grele și deocamdată nu putem organiza evenimente așa cum o făceam înainte, cununia civilă rămâne probabil unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente din viața ta, iar cel mai important lucru este să te simți minunat în ziua în care vei spune DA.

Pentru a străluci în ziua cea mare, este important să îți alegi cu mare atenția ținuta, coafura și machiajul din ziua respectivă – care trebuie să te reprezinte în totalitate.

Rochii potrivite pentru cununia civilă

Există mai multe modele de rochii pentru cununia civilă, prin urmare poți opta pentru nuanțe pastelate: rochii roz, în nuanța piersicii, rochii în nuanțe de albastru deschis, verde pal, galben lămâie.

Dacă ești adepta ținutelor mai nonconformiste poți alege chiar și o rochie neagră, însă o poți asorta cu accesorii bej, albe, argintii sau aurii, pentru a aduce un element deosebit look-ului final. Un șirag de perle și niște pantofi într-o nuanță rafinată de alb fildeș vor completa de minune o asemenea ținută.

Totuși, cea mai populară alegere o reprezintă rochiile albe, simbol al purității și al simplității. O rochie albă din dantelă, un model babydoll, midi sau o rochie cu aplicații precum perlele sau penele poate scoate orice femeie în evidență.

Poți alege o ținută all-white pentru un look glam, romantic, sau poți alege accesorii contrastante – totul depinde de preferințele personale.

Cel mai important aspect este ca rochia aleasă să rezoneze cu stilul personal, astfel te vei bucura de un look impecabil.

Sfaturi pentru un look fermecător la cununia civilă
Sfaturi pentru un look fermecător la cununia civilă

Un machiaj simplu cu accente glam

Machiajul ales trebuie să se potrivească cu tenul tău și cu culoarea părului. Acesta poate fi mai accentuat decât machiajul pe care obișnuiești să îl porți de zi cu zi. Poți obține acest lucru cu ajutorul unui ruj într-o nuanță mai puternică. Un ruj roșu sângeriu se va potrivi de minune cu un look all-white.

Atenție la produsele folosite, deoarece este important ca acestea să fie calitative și rezistente, pentru a nu avea supriza că se vor șterge după câteva ore. Trebuie să alegi un fond de ten bun, care să nu ofere tenului un aspect încărcat. Poți opta pentru un fond de ten Catrice (o alegere foarte populară în materie de fonduri de ten în ultima perioadă).

De asemenea, te poți bucura de bujori în obrăjori cu ajutorul unui blush și poți adăuga puțină strălucire machiajului cu un iluminator. Un rimel rezistent la apă este necesar, deoarece este posibil să îți dea câteva lacrimi în această zi specială. Nu uita ca la final să folosești un spray de fixare pentru ca machiajul să reziste cât mai mult.

Coafuri pline de farmec

În ceea ce privește coafura, nu este necesar să îți aranjezi părul în cele mai sofisticate cocuri pentru a impresiona. Dimpotrivă, buclele romantice, părul purtat pe o parte, coafurile de tipul half up – half down, și împletiturile râmân opțiuni excelente pentru un look plin de farmec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *