Sf. Valentin – o petrecere de suflet

Sf. Valentin : seara iubirii pentru majoritatea dintre noi. O seara care ne sensibilizeaza si scoate din noi firea romantica. Cu totii am cautat un loc deosebit unde sa ne petrecem aceasta zi a indragostitilor, intr-o ambianta cat mai placuta, o atmosfera distinsa. Si cand zic asta, ma gandesc la petrecerea ce s-a tinut la Restaurant Clasic din Timisoara unde Cupidon si-a facut simtita prezenta..
Inca de la intrare sentimentul de iubire ce plutea in aer te imbratisa. In sala, la mese lumanarile aprinse luminau cuplurile ce se intretineau cu vorbe dulci. Baloane si multe alte decoratii in forma de inimioare impodobeau interiorul salii. Incepe programul serii cu o prezentare generala, urmat de o colectiei Amour cu tinute de seara feminine. Ochii doamnelor lucind, ziceau totul despre frumusetea rochilor. Atmosfera este incinsa de dansul sportiv al trupei Magnum BRD in aplauzele publicului prezent. Urmeaza primul concurs al serii adresat cuplurilor prezente :,,declaratii de dragoste” .
La inceput mai sfiosi, apoi cuprinsi de iubirea reciproca, cuplurile au invadat ringul pentru a lua parte la concurs. Juriul a avut o grea misiune, deoarece fiecare declaratie era spusa din inima. Cuplul castigator a fost premiat cu bijuterii de la VSG si astfel dragostea a fost rasplatita inca o data.
Atmosfera a devenit din nou incinsa la a doua prezentare a serii, cea a colectiei Triumph cu lenjerie intima. Domnii au privit cu admiratie, frumoasele manechine defiland prin fata lor, moment dupa care a urmat si al doilea concurs al serii ,, cel mai lung sarut’’ . Dupa finalizarea sarutului castigator rasplatit de asemenea cu bijuterii de la VSG, a continuat seara cu un nou moment de dans cu trupa Magnum BRD, in pasi de vals cu tinute cochete ce ne duceau cu mintea la balurile de odinioara.
Organizatorii serii au avut premii consistente si pentru ,, cea mai rosie tinuta’’ si ,, cea mai sexi tinuta’’ pentru doamnele prezente.
Aproape de miezul noptii a venit si marea surpriza a serii: formatia DJ Project, care a facut ca lumea sa fredoneze, impreuna cu ei, consacratele piese ale formatiei, cat si melodii de pe noul album, petrecerea tinand pana dupa miezul noptii.

2 thoughts on “Sf. Valentin – o petrecere de suflet

  1. kosmin

    Cred ca v-ati distrat super !

  2. Andrey Razvi

    trebuie sa fi fost super fain. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *