Seara in Arad!

Tocmai m-am intors din Arad, am fost in vizita la 2/2 impreuna cu Marius. Daniel ne-a facut cinste seara asta ( cand vi in Timisoara poate uiti sa dai telefon ! ) si ne-a plimbat putin, sa ne arate Aradul, asa … pe jos.

Dupa “mica” plimbare ( in care am strabatut jumate de oras cred ) am plecat direct spre Strand ( care, asa cum precizeaza si DoipeDoi, are o atmosfera asemanatoare cu cea de pe litoral ). Acolo multe povesti despre netul din Romania, despre oameni, despre caractere, despre bloguri ( nu se putea fara bloguri ).

O seara foarte faina in general. Data viitoare sper sa fie mai pe zi, sa apuc sa prind si niste apa ( btw, intrarea la strand in Arad este doar 2,5 RON ! – ieftin, ieftin ) si sa pot sa beau si eu macar un pic de bere adevarata ( cea fara alcool nu are acelasi gust ) si nu acelasi vesnic Prigat.

Aradencele sunt in majoritate foarte faine. Sper sa nu supar pe nimeni: multe arata si cam piti, dar, in fine, nu asta conteaza. Conteaza ca sunt frumoase.  Clar un motiv sa mai trec pe acolo. Macar asa sa admir 🙂

Drumul inapoi a fost cam plictisitor. Destul de putine masini pe drum. In plus si asa cele care erau imi bagau faza lunga in ochi ( trebuie tot timpul sa las farurile pe 0 la inaltime, ca altfel cred aia din fata ca is pe lunga ), ceea ce nu e deloc amuzant.  Am ceva probleme la Focus si am incercat sa vin mai incet, dar dupa vreo 20 de km de mers cu 70 la ora, a trebuit sa trag putin mai tare.

Acum sunt acasa, in fata PC-ului si scriu acest post. Am spus ca il scriu in seara asta. Dupa, urmeaza somn.

Noapte buna!

9 thoughts on “Seara in Arad!

 1. 2/2

  piti, piti dar bune rau 🙂

 2. Mariuskl

  Si nu uita, plin de blonde 😉

 3. Mihai Jepan

  Da, si plin de blonde 😀

 4. Mihai Jepan

  E bine sa privesti 🙂

 5. Mihai Jepan

  Eu tot timpul am dreptate 🙂

 6. 2/2

  @Sorina tu esti blonda sau bruna ?:P

 7. Mihai Jepan

  Bruna nu e :), trust me

  Si nici blonda nu ( mai ) e.

  Dar de fapt, de ce ma bag eu ? Mai bine o las pe ea sa se descrie 😉

 8. 2/2

  Okay, Satisfacut de raspuns Sorina. Precizez totusi, am zis blonda, fara referire la inteligenta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *