Scurte, rapide si ecologice

scurte rapide si ecologiceDe fapt nu stiu cat sunt de ecologice, dar asta conteaza oricum mai putin ­čÖé

Bun, sa le luam treptat si sa adaugam si ceva informatii despre ele, ca sa nu ramaneti ca in plop, doar cu linkurile si fara explicatie. In primul rand YouClubVideo.com are un blog pe care va mai promova unele dintre piesele cat de cat populare. Pentru moment avem un DJ Tiesto – Power Mix pentru mixes, putintel rapp cu starul american 50 Cent – Flight 187 si ceva din Madonna – The power of Goodbye, ca tot ne-a vizitat tara recent. Blogul este abia la inceput, dar are destul timp sa se dezvolte, sa creasca si sa promoveze diferite evenimente sau piese.

Bun, trecem de acolo la cateva dintre articolele aparute pe portalele de care ma mai ocup din cand in cand. Avem pe jbv.ro cateva informatii despre Cicloturism si despre Echitatie, vreo doua vorbe despre tabara de vara si ce reprezinta ea in Romania in momentul de fata ( adica majoritatea inteleg mers la mare ) , plus ca explicam de ce Arsenal Park are unul dintre cele mai misto centre de sport de la noi : e datorita terenului de golf – un sport premium.

Adaugam si vreo doua – trei articole de la regional de pe jbv, care vorbesc in special despre aparatura sportiva si ingrijire personala in orasul de pe Bega : Power Plate Timisoara – e un aparat misto, am mai scris si eu despre el, LPG Timisoara – tehnica, rapiditate si costuri plus de cosmetica faciala la Timisoara. Urmeaza in perioada urmatoare cateva articole cu iz regional pe celelalte portale + vreo doua trei informatii de nisa.

Un mix complet, mai bun decat cele de la doncafe, sau cum le spune ( nu beau cafea ). Revin cu altele in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *