Scurte, de-ale zilei

Probabil ca in curand va trebui sa incep sa numerotez sau sa setez data acestor scurte postari. Daca aveti idei, le astept in comentarii. Intre timp, la subiect:

  1. Material Design for Bootstrap e un design kit pentru, evident, Bootstrap 4. Nu stiu nimic despre varianta Pro, dar varianta gratuita are niste componente simpatice. M-am inspirat de acolo pentru niste masks pe care le folosesc la un alt proiect. Old news, dar merita verificat.
  2. IMAX extinde parteneriatul cu Disney până în 2019, ceea ce inseamna ca urmeaza noi filme precum „Indiana Jones”, „Star Wars: The Last Jedi”, „Star Wars: Episode IX”, „Black Panther” sau „Ant-Man and the Wasp”. In unele dintre ele vor fi folosite camere IMAX in procesul de filmare. Sunt anumite particularitati ale camerelor IMAX (pe care le gasiti usor intr-un search pe Google si nu are rost sa le insir aici), dar un astfel de film e mai greu de realizat si ofera o experienta deosebita.
  3. Am testat panourile radiante pentru incalzirea unei casei. De mentionat ca nu e vorba de o casa foarte mare, dar realizata dupa norme, cu caramida recomandata, cu izolatie exterioara din polistiren de 10, cu izolatia acoperisului dupa recomandarea proiectantului. Panourile sunt dotate cu termostat, mentin caldura la nivelul la care sunt setate, dar consumul este pe masura temperaturii dorite. Probabil ca urmeaza un alt articol doar despre asta, dar sugestia mea pentru cei care isi doresc sa monteze asa ceva e sa le achizitioneze scalate corespunzator.

Si pentru ca oricum e sezonul, va mai las cu un articol despre camasile de barbati pentru nunta.

One thought on “Scurte, de-ale zilei

  1. Andreea Lazar

    “Chestiunile zilnice ” nu trebuie sa devina rutina..pentru ca devin obiceiuri.Mergi la servici pe alt drum, renunta pentru o perioada la tricoul preferat , mananca din alta farfurie, mananca altceva, incearca sa scrii cu mana stanga, piaptana-te altfel, asculta si alta muzica,aranjeaza-ti altfel lucrurile pe birou, hainele in dulap…Stai intr-un picior! O sa vezi altfel totul din jur! Azi esti altfel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *