Schimbari ale climei si in aplicatii

De fapt, pana acum doar in Google Earth – conform Softpedia News. Personal nu am verificat daca este adevarat, pentru ca nu am downloadat aplicatia Google Earth, ca sa nu mai vorbim despre layerele KLM care prezinta rezultate si posibile efecte ale schimbarii de clima.

Ideea mi se pare foarte interesanta, lumea vrea sa vada ce se intampla, iar faptul ca ai nevoie doar sa faci download unei aplicatii alaturi de cateva layere pentru a vedea schimbarile de clima, schimbari ale lumii in care traim mi se pare foarte okay.

Si asta este inca o dovada ca nu doar Google lucreaza pentru Google, ci si altii, prin contributii de genul acesta cu layere KLM care sunt cele ce dezvolta cu adevarat aplicatia. Astept sa vad in viitor si o dezvoltare a Google Maps.

Pana acum nimic foarte interesant nu apare pe harta Timisoarei, spre exemplu. Cei de la Yahoo! le-au luat-o inainte celor de la Google din punctul asta de vedere. Insa daca voi avea ceva mai mult timp si motivatie, voi incerca sa creez eu cateva fisierele pe care sa le submitez la Google Maps. Totul pentru dezvoltare, evident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *