Sa testam drumurile ?

drum

Sa testam drumurile ?

Probabil s-a observat ca in ultima vreme sunt foarte des pe drumuri, asa ca am “ocazia” sa testez fel si fel de asfalt, care mai curat, care mai cu gropi. Ultima oara am fost spre Deva, dar am mers pe ruta Timisoara – Arad – Lipova – Deva pe un drum care a fost excelent, totusi, cam prea multe localitati si radare, in rest se poate merge bine.

Acum urmeaza sa fac un drum spre Valea Jiului si nu stiu ce parte sa aleg. Pe Recas am inteles ca este totul inchis, pe Buzias, din auzite, drumul e cam spart si sunt bucati lungi unde se merge doar cu a doua, asa ca imi raman varianta Timisoara – Lipova – Deva – Hateg – Petrosani sau pe Timisoara – Resita – Caransebes – Hateg – Petrosani. Cred ca drumul pe Resita ar fi ceva mai scurt decat cel pe Deva, desi e cu vreo maxim 50 de km mai lung decat drumul pe care il faceam pe Lugoj. Oricum, e mai putin importanta motorina aici, vreau sa fie drumul in regula sa nu imi rup masina. Practic, sa se poata circula acceptabil.

Orice drum prin tara incepe sa devina o provocare, in conditiile actuale. Sunt curios cand termina pe Lugoj cu reparatiile….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *