S-a deschis al 3lea restaurant McDonald’s in Timisoara

Dupa 22 de ani de prezenta in tara, McDonald’s deschide al treilea restaurant din Timisoara si al 72-lea din Romania. Asta inseamna 70 de noi locuri de munca in unitatea deschisa si inca un McCafé (28 acum, iar asta transforma McDonald’s si intr-unul din marii jucatorii din zona cafenelelor), peste 100.000 euro investiti in zona tehnica pentru intreg fluxul restaurantului si un focus catre folosirea de noi tehnologii pentru a imbunatatii experienta clientilor.

Mi-a placut mult ca s-a vorbit la inaugurare de importanta serverelor si softwareului in imbunatatirea vitezei de livrare a comenzii, dar si a informarii clientilor. Totodata, eram foarte curios de ce in afara tarii (Austria, Germania, Italia etc), McDonald’s are in restaurante niste info chioscuri mari (cu touchscreen) care pot functiona pentru preluarea comenzii si chiar procesarea platii, iar in Romania nu am vazut asta niciunde (inca). Aparent mai sunt de rezolvat niste chichite legislative si ar trebui ca in anii ce urmeaza sa le vedem si la noi.

Nu stiu daca e intamplare sau nu (probabil ca nu), dar in jurul evenimentului de inaugurare si in comunicatul de presa apare si cifra magica 7:

7 decembrie 2017 – Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 72-lea restaurant McDonald’s din România, în Timișoara. Noul restaurant se deschide pe 7 decembrie, în urma unei investiții de 7 milioane lei, fiind al treilea restaurant al lanțului McDonald’s deschis în Timișoara.

Am beneficiat si de un tur al restaurantului behind-the-scenes, tur in care domnul Petre Tintoi – manager regional – ne-a prezentat seria de actiuni realizate de catre angajati pentru ca orice comanda sa fie onorata repede si corect. Monitoare (17, mai exact, dintre care 12 in bucatarie), oameni pregatiti si viteza – eu cam asa as descrie ceea ce am vazut acolo. Mi-a placut transparenta turului. Pentru mine a fost o experienta noua si interesanta.

Cel de-al 72-lea restaurant McDonald’s din România este deschis în Timișoara (Strada Circumvalațiunii nr. 35), de Luni pana Duminica, în intervalul orar 07:00 – 23:00. Locatia e cu Drive-Thru, locuri de joaca pentru copii si a fost realizata dupa conceptul de design interior Alfabet.  Totodata, e bine de stiut ca intre 7 si 11 Decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prajiți sau bautură racoritoare medie, clientii vor primi al doilea produs din partea casei.

2 thoughts on “S-a deschis al 3lea restaurant McDonald’s in Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *