Risc sau doar aiureala?

Ieri seara m-am agitat cu diferite chestie, am fost intr-o tura urgenta la cumparaturi si mai apoi sa il iau pe taicameu de la lucru, iar cand am inchis masina, mi-am uitat telefonul inauntru. Nu e un telefon foarte scump, e vorba de un Nokia 5310 Express Music. Totusi, am lasat telefonul foarte la vedere.

Nu mi-am dat seama nici seara inainte sa dorm ca de fapt nu mai am telefonul care suna mereu. Probabil eram prea multumit cu linistea, nu mai aveam chef sa aud din nou acelasi ton clasic de Nokia, chiar si la ora 10:00 PM.

Totusi, de dimineata nu a facut niciunul dintre telefoanele mele galagie si ( ciudat!) m-am trezit singur. In incercarea de a ma uita la ceas….mi-am dat seama ca nu e telefonul ala. Mi-am gasit celalalt Nokia, mi-am gasit si Moto-ul, insa nu era niciunde Express Music. Dupa vreo 5 minute m-am dezmeticit si eu mi-am dat seama ca l-am uitat in masina.

De dimineata cand am coborat sa plec spre lucru mi-am dat seama ca e foarte usor de vazut telefonul pentru oricine trece pe langa masina.

Nu locuiesc intr-o zona aiurea, e chiar o zona foarte buna si linistita si unde mai si gasesc locuri de parcare ( nu ca pe Calea Aradului unde faci de 5 ori turul blocului ca sa parchezi masina, pana la urma, tot pe o duna de moloz ), dar totusi nu mi se pare chiar foarte okay sa las lucruri de genul Notebook, PC-uri sau telefoane in masina. Da, stiu, altii isi lasa Navigatoarele sau mai stiu eu, insa in cazul asta eu gandesc altfel.

Tin minte ca am citit foarte multe posturi ale unor oameni carora li s-a spart masina si pentru mai putin ( ca de exemplu pentru gume de mestecat Orbit ).

Voi ce credeti ? E bine sa va lasati lucruri de valoare in masina, chiar daca locuiti intr-o zona foarte buna ?

2 thoughts on “Risc sau doar aiureala?

  1. kosmin

    Chiar si o servieta goala poate fi un motiv pentru ca cineva sa iti dea atacul la masina. Trebuie evitat pe cat posibil ca obiecte care sunt cat de cat de valoare sa ramana la vedere in masina.

  2. Mihai Jepan

    Eh cam asa ma gandeam si eu. Treaba e ca uneori mi se intampla sa mai las chestii prin masina, fie ca sunt obosit, fie ca sunt neatent asa din fire, cert e ca le las.

    Si chiar nu vreau sa ma trezesc intr-o dimineata cu geamul spart, pentru un telefon de 100 de euro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *