Review Venom (2018)

Atunci cand am vazut ca un vorba de un film in care joaca Tom Hardy, mi-am spus ca fie o sa vad ceva foarte bun, fie ceva foarte prost. Stiu, sunt subiectiv, dar desi mi-a placut contributia lui in Mad Max, Dunkirk, The Dark Knight Rises (da!) sau chiar si Thick as Thieves, nu am inteles Stuart: A Life Backwards, desi nota pe IMDB e foarte mare.

Ei bine, cu Venom nu pot sa spun ca mi-a placut foarte tare, dar e un film care introduce un nou personaj in lumea filmelor (aproape) Marvel. Relatia dintre Venom si Eddie (Tom Hardy) si felul in care “comunica” – ironii simpatice plasate in glume bune – ma face sa imi doresc sa vad personajul intr-un crossover marca Marvel.

Din punct de vedere al actiunii, sunt destul de multe momente bune, momente pentru care sa iti doresti sa vezi filmul la IMAX. Da, OK, sunt si segmente mai putin “active” de film, dar eu pun asta pe seama faptului ca producatorii au trebuit sa si construiasca istoricul lui Eddie, mai ales pentru cei care nu cumpara comic books.

Recomandarea mea: mergeti si vedeti filmul, e foarte probabil sa va ajute sa intelegeti mai bine urmatoarele releasuri Sony / Marvel.

One thought on “Review Venom (2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *